Лайм

Леся Нікітюк у яскравій шубі зі штучного хутра показала великий тренд зими-2023: фото

Модна ідея від української телеведучої

Шуби зі штучного хутра – один із головних трендів 2023 року. Це пояснюється тим, що різноплановість моделей і різноманіття відтінків дозволяє легко комбінувати їх з різними речами, створюючи модні кежуал луки, в романтичному та діловому стилі.

Еко-шуби є у гардеробі модних інфлюєнсерів та знаменитих українок. Серед знаменитостей, хто не встояв перед трендовою новинкою – Леся Нікітюк. Телеведуча зупинила свій вибір на яскравій шубі, адже така річ здатна підняти настрій та стати головним колірним акцентом образу.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Читайте також: Леся Нікітюк показала наймоднішу заміну звичайній зимовій шапці: фото.

Знаменитість продемонструвала в Instagram один із своїх повсякденних образів. На знімку Леся позує в неоновій хутряній шубці з довгим ворсом. Нікітюк обрала вкорочену модель, яка стане чудовою парою широким джинсам, шкіряним штанам, трикотажним костюмам, в'язаним сукням і навіть спортивним костюмам.

Вибираючи коротку шубу зі штучного хутра, ви зможете створити легкий та комфортний образ на кожен день.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

У 2023 році не втрачають своєї актуальності й моделі вище та нижче колін. Модницям найбільше сподобалися хутряні шубки коричневих відтінків, починаючи від світлого пісочного, закінчуючи темним шоколадом.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні