Лайм

Шуби зі штучного хутра стали хітом: як виглядають наймодніші фасони 2023 року

Оберіть щось на свій смак

Шуби зі штучного хутра – один із головних трендів цього року. І пояснюється така тенденція дуже просто: шуба доповнить вишуканий діловий образ чи гармонійно виглядатиме у поєднанні із чимось більш практичним. Яку модель обрати, щоб виглядати стильно, розповімо далі у нашому матеріалі.

Фото: pinterest

Коротка бежевих чи яскравих відтінків

Якщо ви любите класику та віддаєте перевагу більш спокійним тонам, верхній одяг приємного молочного відтінку саме для вас. Доповнити такий образ можна речами такого ж кольору, але різних відтінків – таким чином у вас вийде трендовий монолук (образ в єдиному кольорі і його відтінках).

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Якщо ж ви бажаєте виділятися з натовпу, розгляньте для себе яскравий варіант шуби. Рожевий, смарагдовий, жовтий – це може бути будь-який колір, який вам сподобається.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Читайте також: Шкіряні легінси повернулися в моду: як їх носити, щоб виглядати стильно.

Довга базових відтінків

Це безпрограшний варіант, який буде актуальним для багатьох випадків та заходів. Носити шубу такого крою можна як зі спідницями та взуттям на підборах, так і чимось більш зручним: наприклад, шкіряними легінсами.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Шуба в стилі тедді

Teddy bear - з англійської перекладається "тедді", оскільки візуально такі вироби схожі на плюшевих ведмедиків. Виглядає такий верхній одяг максимально затишно та стильно.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Шуби з неординарним дизайном

Вдале рішення для тих, хто не боїться експериментувати зі стилем та дивувати оточуючих новими сміливими перевтіленнями. Комбінувати такий верхній одяг бажано з однотонними речами спокійних тонів, щоб не перестаратися.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Читайте на тему: Як носити штучне хутро і виглядати стильно: топ-12 образів.

Шуби оверсайз

На перший погляд може здатися, що річ такого фасону буде виглядати не надто акуратно чи навіть грубо. Проте вдало підібраний образ, взуття та аксесуари допоможуть створити цікавий багатошаровий аутфіт.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору