Лайм

Справжні ікони стилю: астролог назвала знаки Зодіаку, які найкраще одягаються

Безупречный вкус - их главная фишка

Кожен знак Зодіаку має сильні і слабкі сторони, притаманні більшості його представників. Раніше ми розповідали, хто з зодіакального кола найчастіше заводить романи на стороні, а тепер астролог Тереза Рід розповіла виданню Bustle про наймодніші знаки.

Фото: Getty Images

Лев (23 липня - 22 серпня)

Вогняний Лев любить влаштовувати шоу і показувати себе з кращого боку, і ніхто довкола не залишається байдужим до його модних перформансів.

"Леви завжди привертають увагу, і один із способів зробити це - за допомогою моди. Дженніфер Лопес, Меган Маркл, Мадонна, Джейсон Момоа - скажіть мені, що ви можете ігнорувати їх, коли вони входять до кімнати, - навела приклад астролог. - Це тип людей, які можуть носити найнезвичайніші вбрання, і все ж якимось чином виглядати круто. Вони справжні ікони стилю".

Читайте також: Спалахують як сірник і лізуть із кулаками: шість головних забіяків за знаком Зодіаку.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Терезами управляє Венера, планета краси. Звичайно, естетика дуже важлива для витонченого повітряного знака.

"Терези завжди намагаються добре виглядати, підбирають ідеально пошитий одяг і роблять бездоганний макіяж, - каже Рід. - Їм подобається бути в курсі останніх тенденцій. Ваги також дуже креативні, тому вміють поєднувати різні новинки і тренди".

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Козероги стежать за останніми тенденціями та модними брендами, проте, на відміну від Терезів, у них класичніше почуття стилю, і вони завжди виглядають дуже вишукано.

"Якість має для них першорядне значення, - каже астролог. - Навіть якщо у них обмежений бюджет, вони подбають про те, щоб мати найкраще з доступного. Вони випромінюють елегантність".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно висаджувати помідори у ґрунт і що покласти у лунку, щоб гарно прижилися

Як посадити розсаду помідорів у відкритий ґрунт, якщо вона витягнулася - поради городникам з відео, добрива для томатів

Як одягнути донечку на випускний в садочок: стильні образи для маленьких модниць

Які фасони суконь та варіанти декору на них приглянути для дівчаток для випускного у дитячому садку, щоб виділятися з натовпу  

Потрібна інша упаковка: які продукти в жодному разі не можна зберігати у пакетах

Які овочі, фрукти, зелень та інші продукти не слід відправляти на зберігання в поліетиленових пакетах, а також що використовувати для цього