RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Спалахують як сірник і лізуть з кулаками: шість головних забіяк за знаком Зодіаку

Астрологи розповіли, що може вивести із себе шість найбільш дратівливих знаків Зодіаку. Спалахують як сірники, одразу влізаючи з кулаками у бійку - Телець, Овен, Терези, Скорпіон, Діва та Козеріг.

Про це повідомляє gsminfo.

Читайте також: Енергетичні вампіри: 3 знаки Зодіаку, які не залишать вам сил

Телець

Представники даного знаку можуть спалахувати у гніві як сірник. При цьому вивести їх можуть найменші дрібниці. Тельцю може не подобатися буквально все: чашка не на місці чи гучний звук телефону. Однак після того, як емоційний спалах стався, їм стає соромно за таку поведінку.

Овен

Овни вважаються вродженими перфекціоністами. Коли бачать чужі помилки, то часто не можуть стриматися. Народженим під цим знаком нічого не варто виплеснути свій гнів. Тільки потім вони можуть задуматися про доцільність. Проте вибачатися не будуть, адже це не в стилі "вогняного бика".

Терези

Терези від природи справедливі і незалежні, саме тому можуть легко дати відсіч будь-кому, хто захоче зазіхнути на їхні чи чиїсь права. Також вони готові боротися до кінця за власні інтереси. Пробачити Терези не зможуть тільки лицемірство. Адже ця риса йде в розріз із властивими їм чесністю й щирістю.

Скорпіон

"Отруйні" Скорпіони здатні надзвичайно серйозно ставитися до незначних речей. Тому, побачивши легковажність у діях інших, можуть зробити критичне зауваження. Така дріб'язковість може розбурхати глобальну сварку.

Діва

Цей знак дуже цінує спокій та комфорт. Тому кожен, хто зазіхне на внутрішню гармонію Діви, відчує, що таке "праведний гнів".

Козеріг

Народжені під цим знаком вирізняються постійним самоконтролем. Особисті кордони - це справжня стіна, куди не можна заходити нікому. Якщо хтось наважиться ризикнути, то їм не позаздриш.

Раніше "Апостроф" розповідав про найзаздрісніші знаки Зодіаку, перед якими не варто хвалитися успіхами.