Лайм

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які розіб'ють вам серце

З ким краще не будувати серйозні стосунки

Від розчарувань у стосунках не застрахований ніхто: хтось стикається зі зрадами та фліртом партнера на стороні, хтось потрапляє у любовний трикутник, а когось кидають із розбитим серцем. Проте всього цього можна уникнути, якщо прислухатися до порад професіоналів. Астрологи Best Life назвали три знаки Зодіаку, які легко розіб'ють серце будь-кому.

Фото: Getty Images

Овен

Овном управляє вогненний Марс, планета драйву (зокрема статевого потягу) та енергії. Тому вони завжди шукають "хвилювання, виклики та велику драму". Занадто спокійні та передбачувані стосунки швидко втомлюють Овна, тому вони можуть піти від партнера, залишивши його з розбитим серцем. Овни здатні як зненацька зникнути, так і зненацька з'явитися, коли втомляться від того, до кого пішли. Якщо ви пробачите його, то будьте готові до того, що така "гра" ще довго розриватиме вам серце.

Читайте також: Довго чекають на щастя: три знаки Зодіаку, які пізно виходять заміж.

Риби

Їх називають найромантичнішим знаком Зодіаку. Але астрологи попереджають, що Риби мають здатність грати роль романтика і можуть змусити вас закохатися в них так, що ви повністю розчинитеся в цих стосунках. Падіння з такої висоти може залишити вас із розбитим серцем.

Близнюки

Представники цього знаку Зодіаку постійно шукають нових вражень, тому що їм подобається різноманітність, у тому числі й у стосунках. Близнюки надзвичайно допитливі та можуть легко зацікавитися кимось новим та розбити серце своєму партнерові.

Читайте також: Астрологи розповіли, кому із знаків Зодіаку не варто чекати романтики на День Святого Валентина.

За словами астрологів, Близнюки здатні змусити вас думати, що ви єдиний і неповторний, запрошувати вас на публічні заходи та хвалитися вами в соцмережах. Але в той же час Близнюки робитимуть те саме з кимось ще.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Приготуйте солодкі грінки: блогерка показала, як врятувати зачерствілу паску

Як у домашніх умовах приготувати солодкі грінки із черствої паски, яка залишилася після Великодня, щоб урізноманітнити своє звичне меню  

Як врятувати підмерзлу картоплю на городі: дієві поради

Які температури здатна витримати посаджена в землю картопля, а також як допомогти та врятувати рослини після нічних заморозків 

Міні з воланами і бермуди: стилістка назвала найбільш гарячі тренди сезону

Стилістка Яна Платонова продемонструвала в мережі, який одяг та взуття буде на піку популярності навесні та влітку 2024 року