Лайм

Стиль Наді Дорофєєвої: як одягається співачка та які тренди обирає

Зірка любить модний мішкуватий одяг

Надя Дорофєєва відноситься до тих знаменитостей, які мають прекрасне почуття стилю і завжди відкриті до модних експериментів. Українська співачка у своїх образах часто комбінує непоєднувані речі, але робить це дуже вміло. Стилем зірки надихаються багато українок, а сама артистка із задоволенням демонструє свої повсякденні образи у соціальних мережах.

У гардеробі Наді Дорофєєвої багато оверсайз речей. Для прогулянок містом співачка вибирає спортивні штани вільного крою, об'ємний худі та поєднує їх із класичним пальто та черевиками на тракторній підошві. Жоден образ виконавиці не обходиться без аксесуарів, зокрема шарфів.

Читайте також: Як носити теплий шарф із пуховиком - ідея стильного лука від Наді Дорофєєвої.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Найчастіше співачку можна побачити у джинсах, які, звичайно ж, у стилі оверсайз. У холодну пору року Надя носить їх з об'ємними светрами, надаючи образу легкої недбалості.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

У сценічних луках теплий верх замінює блискучий топ, а у повсякденних – стильний лонгслів.

Читайте також: Надя Дорофєєва показала, як носити модний яскравий кардиган цієї зими: фото.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Надя Дорофєєва не приховує своєї любові до кед. Співачка доповнює спортивним взуттям практично кожен свій образ, у яких з'являється у кліпах та подорожах.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Артистка стежить за модними тенденціями і знає, що у 2023 році в моді також джинси кльош. У гардеробі зірки є модель з необробленим краєм, який надає певну особливість даному фасону.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Час готувати літній гардероб: які фасоні і кольори будуть в моді цього літа

Відомий український дизайнер Андре Тан розповів про найпопулярніші тренди літа, серед яких речі з легких тканин та декор у вигляді квітів

Ягоди будете збирати відрами: ефективне підживлення для малини навесні

Яке добриво слід використовувати для ремонтантної малини навесні, як правильно підготувати, розводити та вносити курячий послід

Як приготувати курячі гомілки, щоб були ніжними і соковитими: цікавий спосіб

Як у домашніх умовах приготувати курячі гомілки в соусі зі сметани та гірчиці, щоб урізноманітнити своє повсякденне меню