Лайм

Надя Дорофєєва та Ірина Горова показали наймодніші фасони джинсів 2022 року: фото

Зірки з'явилися у практичних образах

Широкі та прямого крою джинси – одні із найактуальніших моделей цього сезону. Їх обирають і телеведуча Катя Осадча, і навіть перша леді України Олена Зеленська. Цього разу свої образи з трендовими речами продемонстрували співачка Надя Дорофєєва та продюсерка Ірина Горова.

У соціальних мережах знаменитості поділилися кадром, на якому позували разом. Горова обрала для холодних осінніх днів широкі джинси темно-синього кольору, які скомбінувала з яскраво-синім светром оверсайз та чорними черевиками. Завершувало образ зібране волосся.

Фото: instagram.com/gorovaya_irina

У той час Дорофєєва постала в укорочених джинсах прямого крою, які поєднала з чорною водолазкою, світло-сірим піджаком оверсайз та черевиками челсі, які теж зараз на піку популярності. Завершували аутфіт об'ємне укладання та легкий макіяж.

Читайте також: Як виглядає наймодніший фасон джинсів, який буде актуальним у 2023 році: фото.

Широкі та прямого крою джинси – універсальні моделі, які легко поєднати з більшою частиною гардеробу. Жінки часто носять їх з топами, светрами, блузами чи водолазками, додаючи в окремих випадках піджаки.

Фото: pinterest

В холодну пору року трендові фасони вдало можна доповнити пальтом, пуховиком, тренчем або стьобаною курткою.

Фото: instagram.com/thebestshopodessa

Що стосується взуття, то можна комбінувати такі джинси як зі зручними моделями (кросівками або черевиками), так і обирати щось на підборах.

Фото: pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки 

Як зробити смачну паску швидко: найпростіший рецепт до свята

Як у домашніх умовах швидко приготувати смачну паску, щоб здивувати своїх близьких або порадувати друзів чи гостей на Великдень