Лайм

Шоколадний манікюр став трендом зими: свіжі ідеї його виконання

Надихніться новими роботами майстрів

Якщо раніше ви вважали коричневий манікюр нудним чи таким, який не личить до вашого стилю в цілому, прийшов час переглянути це переконання. Адже, на думку експертів зі сфери краси, відтінки мокко, карамелі та червоного дерева стали справжніми хітами 2023-го року, і з їх допомогою можна створити безліч актуальних дизайнів. Які є можливі варіанти та який обрати саме вам – розповімо далі.

Фото: instagram

Френч-ілюзія

Здалеку таке покриття виглядатиме як звичайне глянцеве, однак, придивившись, можна зрозуміти, що це саме френч. Шоколадний відтінок дозволить обіграти популярну техніку нанесення зовсім по-новому.

Фото: instagram

Читайте також: Чорний манікюр - стильна класика: як його урізноманітнити у 2023 році.

Мультяшний манікюр

Якщо ви хочете спробувати одразу багато відтінків коричневого, зробіть покриття у такому стилі. Особливо вдало мультяшний манікюр виглядає на довгих і середньої довжини нігтях.

Фото: instagram

Шоколадний з помітним дизайном

Для створення такого варіанту манікюру знадобиться відтінок коричневого, пастельного та оригінальний малюнок, який вам захочеться носити на своїх нігтиках. Можна скористатися вже готовими візерунками або ж попросити майстра намалювати щось від руки.

Фото: instagram

Коричневий та чорний

Якщо ви прагнете експериментів, проте не хочете відходити надто далеко від класики та стриманості, візьміть собі на замітку цей варіант. Поєднання чорного з коричневим – вдалий тандем.

Фото: instagram

Шоколадний з серцями

Наближається День усіх закоханих, тому якщо ви хочете і оновити манікюр, і заодно створити святковий настрій – зверніть увагу на цей тренд.

Фото: instagram

Шоколадний френч з яскравим дизайном

Урізноманітніть класичний французький малюнками, якщо бажаєте мати покриття, яке не залишиться без уваги. Не забудьте підкреслити манікюр прикрасами – вони додадуть витонченості та шарму.

Фото: instagram

Коричневий з ефектом хамелеону

Унікальний варіант покриття, який дозволить шоколадному відтінку сяяти. За бажання можна додати об’ємні крапельки дощу, які створюються за допомогою гелю чи густої бази.

Фото: instagram

Відтінок молочний шоколад

Такий колір стане доповненням до вашого образу в цілому та підійде для багатьох випадків. Урізноманітнити покриття можна додаванням подвійного френчу, промальованого золотою гель-фарбою.

Фото: instagram

Читайте на тему: Манікюр "котяче око" не втрачає популярності - які дизайни в моді у 2023 році.

Лате

Якщо вам складно визначитися з дизайном, зверніть увагу на цей варіант покриття. Нанесення асиметричного хаотичного малюнку поверх молочного тла матиме ефектний вигляд.

Фото: instagram

Креативний дизайн

Шоколадний можна урізноманітнити візерунком, що нагадує плитку. Така техніка нанесення точно не виглядатиме нудною чи звичайною.

Фото: instagram

Абстракція

У живописі слово "абстракція" означає картини, що зображують не конкретні предмети, а настрій художника. У манікюрі ситуація схожа: попросіть майстра зобразити хаотичні лінії, які здаватимуться йому максимально доречними у вашому випадку.

Фото: instagram

Шоколадний та пастельний

Поєднання цих двох теплих відтінків дозволить створити вишукане покриття, яке приверне увагу своєю простотою та елегантністю одночасно.

Фото: instagram

Місячний манікюр

Це техніка нанесення, при якій лунка виділяється іншим кольором або залишається прозорою. Такий варіант дозволить вам поєднати не лише шоколадний колір, але й інші: наприклад, білий та гірчичний.

Фото: instagram

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали найбільш потайливі знаки Зодіаку, які не показують свої справжні почуття – Скорпіон, Водолій, Козеріг