Лайм

Мають високі очікування від стосунків: три знаки Зодіаку, які найменше закохуються

Представники цих знаків не готові з головою поринути у почуття

Романтичні почуття всі люди проявляють по-різному. І якщо одній людині, для того щоб закохатися, достатньо буде однієї зустрічі чи відвертої розмови, то іншій – навпаки, наважитися на рішучий крок у стосунках може бути вкрай важко. Детальніше розібратися у ситуації та пояснити її допоможе астрологія.

Фото: unsplash.com

Діва

Діви відомі своєю вибагливістю, і навіть у стосунках вони є критичними та мають високі очікування щодо свого партнера. Іноді Діви – самі для себе вороги.

"Вони стримують себе від любові, тому що часто зосереджені на негативі, який може викликати та чи інша ситуація, - розповідає порталу BestLife астролог Софія Адлер. – Однак, навіть майже не проявляючи свою любов напоказ, Діви доводять свою приязнь через вчинки. Тому коли від представників цього знаку ви почуєте слова "Я тебе кохаю", навіть не сумнівайтесь у тому, що вони кажуть правду.

Читайте також: Вони не забудуть образу: три знаки Зодіаку, які не вміють пробачати.

Близнюки

Близнюки відомі своєю комунікабельністю та умінням поєднувати безліч справ одночасно. На своєму шляху вони можуть мати багато партнерів, стосунки з якими дарують представникам цього знаку ті самі гострі відчуття, яких вони так прагнуть.

"Проте зустрічатися з Близнюками може бути непросто через їхню постійну потребу в інтелектуальній і словесній стимуляції, - розповідає астролог Лорен Еш. - Близнюки повинні бути впевнені, що стосунки, які вони зав’яжуть, не стануть будуть в майбутньому для них нудними чи обтяжуючими. Крім того, не забувайте, що Близнюки – це той знак, який, незважаючи на свою соціальну активність, може залишитися вдома, щоб наодинці подивитися фільм".

Фото: unsplash.com

Скорпіон

Скорпіони є одним з найбільш сексуальних і впевнених у собі знаків. Астрологи описують їх як магнетичних, пристрасних та відданих.

"Скорпіони знають, що потрібно сказати, щоб здивувати чи вразити свого партнера, - зазначає Еш. - Однак їх ревнощі не знатимуть меж, якщо у них виникне підозріле відчуття стосовно другої половинки. Скорпіонам потрібно багато часу, перш ніж вони матимуть всередині справжнє відчуття комфорту. Що це означає? А те, що кохання Скорпіонів потрібно заслужити".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Їхні звички відштовхують: які знаки Зодіаку найбільше дратують оточуючих

Астрологи назвали знаки Зодіака, які найбільше дратують інших через свої звички - у списку опинилися Раки, Водолії та Близнюки

На сонці чи в тіні: де краще садити баклажани, щоб мати великий врожай

Як правильно визначити оптимальне місце для висадки баклажанів на городі, в чому переваги та ризики вирощування в тіні та на сонці

Як приготувати млинці з м'ясною начинкою і соусом бешамель: простий рецепт

Млинці з м'ясною начинкою, запечені в духовці під соусом бешамель - смачна та ситна страва для всієї родини