Лайм

Вічно всім незадоволені: 4 знаки Зодіаку, які постійно з'ясовують стосунки

Ужитися з ними непросто

Астрологія вірить, що різні знаки Зодіаку мають свою "мову кохання", яка не завжди буває очевидною. Є в них і риси, які заважаю стосункам, а іноді й зовсім зводять їх нанівець. Сварливість – одна з таких особливостей характеру. Видання Pinkvilla розповіло, кому вона притаманна по гороскопу.

Овен

Овен – знак вогню, який завжди готовий до битви. Навіть коли вони усвідомлюють, що помиляються, вони прагнутимуть перемогти у суперечці. Вони ніколи не відступають і не хочуть визнавати свою неправоту, і в результаті часто виявляються надто агресивними та войовничими стосовно своїх партнерів.

Фото: pexels.com

Читайте також: Перед ними важко встояти: кого по гороскопу вважають найпривабливішими.

Близнюки

Близнюки - доброзичливий знак, але якщо кохана людина з ними не на одній хвилі, їхня ввічлива незгода дуже швидко може перерости в бурхливе з'ясування стосунків. Вони можуть почати сварку без причини, щоб підштовхнути себе і партнера, а іноді просто щоб скоротити час.

Лев

Леви люблять драму і будуть шукати способи загострити ситуацію, навіть якщо причин для з'ясування стосунків немає. Коли вони одержують бажаний емоційний відгук, вони дуже швидко заспокоюються.

Читайте також: Вони не забудуть образу: три знаки Зодіаку, які не вміють прощати.

Фото: pexels.com

Діва

Якщо Діви відчувають, що їх не чують, а партнер з ними не погоджується, вони можуть сваритися дуже завзято. Зазвичай, вони відмовляються йти на компроміс, коли виникають розбіжності, і до останнього обстоюють свою правоту.

Новини партнерів

Читайте також

Які добрива потрібні огіркам, щоб дали багато врожаю: поради городникам

Які органічні та мінеральні добрива необхідно вносити в лунку з огірками, щоб вони потім порадували вас рясним урожаєм

Як приготувати смачне та тонке тісто для піци: простий рецепт на молоці

Як у домашніх умовах приготувати тонке тісто для піци на молоці та дріжджах, щоб побалувати своїх близьких апетитною стравою

Привносять світло в життя інших: які знаки Зодіаку вважають найбільш позитивними

Представники яких зодіакальних сузір'їв прагнуть завжди бачити у всьому позитив, робити світ кращим і допомагати порадами