Лайм

Вони всіх бісять: астрологи назвали найбільш ненависний знак Зодіаку

Фахівці пояснили причину

Іноді на шляху нам зустрічаються люди, які викликають відчуття неприязні, і причини такої ситуації буває складно знайти. Виявляється, це може залежати від того, під яким знаком Зодіаку вони народилися. Як пояснюють астрологи, є певні знаки, яких інші зневажають більше за інших. Хто очолює цей не надто приємний рейтинг та чому – читайте далі.

Професійний астролог Рейчел Клер розповіла порталу BestLife, що Скорпіони є тими, кого інші можуть ненавидіти більше за всіх. Експерт пояснила, що справа у їх характері, який не викликає захвату в оточуючих та може бісити. "Характер Скорпіона примхливий та хитрий", - каже фахівець.

Фото: Getty Images

"Іноді оточуючим важко зрозуміти їхні емоції, і Скорпіони вдало користуються цим – починають маніпулювати. Свій розрахунок вони проводять за допомогою сильної інтуїції, яку мають від природи", - додає інший досвідчений астролог Ліза Барретта.

Читайте також: Постійно хочуть грошей та уваги: топ-3 найбільш вимогливих знаки Зодіаку.

Крім того, за словами експертів, Скорпіон – доволі таємничий знак, який довго може тримати в собі образу на когось. Якщо більшість інших знаків постараються уникнути конфлікту для збереження дружніх взаємин, Скорпіони вчинять навпаки, навіть якщо цим самим зроблять комусь боляче. Представники цього знаку так високо цінують свою гордість, що помиритися з ними після сварки може бути неймовірно важко.

"Найкраще тримати Скорпіона у своєму житті на відстані витягнутої руки, якщо ви не готові зіштовхнутися з його запальним характером", - підсумовує Клер.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно висаджувати помідори у ґрунт і що покласти у лунку, щоб гарно прижилися

Як посадити розсаду помідорів у відкритий ґрунт, якщо вона витягнулася - поради городникам з відео, добрива для томатів

Як одягнути донечку на випускний в садочок: стильні образи для маленьких модниць

Які фасони суконь та варіанти декору на них приглянути для дівчаток для випускного у дитячому садку, щоб виділятися з натовпу  

Потрібна інша упаковка: які продукти в жодному разі не можна зберігати у пакетах

Які овочі, фрукти, зелень та інші продукти не слід відправляти на зберігання в поліетиленових пакетах, а також що використовувати для цього