Лайм

Онуки їх обожнюють: яких жінок вважають найкращими бабусями по гороскопу

Для своїх близьких вони не пошкодують ні часу, ні зусиль

Деякі знаки зодіаку надзвичайно пишаються своїми онуками та тим, що уміють знайти до них правильний підхід. Навіть простою розмовою такі люди здатні підняти настрій близьким. Астрологія у цьому питанні займає не останнє місце, адже знак, під яким вам пощасливилось народитись, може мати пряме відношення до цього. Астрологи порталу Pink Villa назвали чотири знаки Зодіаку, які є найкращими бабусями. Хто потрапив до списку та чому – читайте далі.

Фото: unsplash.com

Овен

Овни сильні та вперті, але у ролі бабусі вони покажуть свою найкращу сторону. Представники цього знаку з радістю допоможуть онукам вирішити якесь питання чи конфлікт, знайшовши при цьому найделікатніші слова підтримки.

Однак Овнів буває важко переконати в думці, яка суперечить їхній точці зору, адже вони часто впевнені, що мають рацію.

Читайте також: Мрія кожної дитини: жінки з цими іменами стають найкращими мамами.

Рак

Спокійні та емоційно зрілі Раки навіть на випадкову образу чи гостре слово з вуст онуків не відповідатимуть різко. Для своїх близьких вони не пожаліють нічого та проявлять максимальну щедрість, навіть коли батьки вимагатимуть суворості та дисципліни. Неймовірна толерантність Раків та доброта дозволяє їм бути на мінімальній відстані зі своїми онуками.

Водолій

Водолії не жалітимуть сил для того, щоб догодити своїм рідним. І навіть коли онуки поводитимуться не дуже слухняно, представники цього знаку не будуть вдаватися до докорів чи криків. Водолії знають, що за допомогою правильно сказаних слів у тій чи іншій ситуації можна досягнути набагато більшого.

Фото: unsplash.com

Читайте на тему: Обожнюють дітей і показують гарний приклад: п'ять найкращих батьків по гороскопу.

Риби

Риби мають рішучий підхід до виховання. Однак коли вони стають бабусями чи дідусями, їхня терплячість та толерантність не знає меж. Для своїх рідних представники цього знаку не шкодують слів похвали та любові, у той час як всьому іншому світу вони будуть демонструвати свої почуття вкрай стримано та обережно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня