Лайм

Топ-11 варіантів ніжного весняного манікюру, який варто спробувати цього року

Оберіть щось на свій смак

Березнь вже на порозі, а це означає, що саме час дізнатися, які новинки манікюру будуть актуальними весною 2023. В трендах переважають простота та лаконічні дизайни: нюдові відтінки, тонкі лінії, акуратні квіти чи однотонні насичені кольори. Детальніше про це і не тільки – розповімо далі.

Манікюр з лініями – варіант мінімалістичного дизайну, який дозволить поекспериментувати з поєднанням різних кольорів.

Фото: instagram

Манікюр френч омбре – незмінна класика, яка стане у пригоді як для святкових особливих подій, так і для щоденного носіння. Білий та пастельний – безпрограшна комбінація, яка тримається в трендах вже не один рік поспіль.

Фото: instagram

Мармуровий манікюр – оригінальний можливий варіант покриття, який можна зробити як яскравим та насиченим, так і ледь помітним – обирайте на власний смак.

Фото: instagram

Читайте також: Як виглядають скляні нігті - оригінальний тренд манікюру 2023 року: фото.

Різнокольоровий градієнт – це той випадок, коли з приходом першого весняного тепла ви прагнете яскравості та сяйва. Поєднання може будь-яким: від рожевого з блакитним, до помаранчевого з жовтим і т.д.

Фото: instagram

Манікюр хром – тренд, який відразу після появи завоював серце модниць та продовжує впевнено триматися у списку лідерів серед величезного різноманіття манікюрного мистецтва.

Фото: instagram

Кольоровий френч – те, що потрібно, коли прийшов час зустрічати весну. Адже смачні яскраві відтінки з легкістю зможуть створити весняний настрій та приблизити прихід тепла.

Фото: instagram

Манікюр з блискітками варто обирати у ситуації, коли вам хочеться справжнього свята та дива, створити які можна за допомогою таких-от простих, але вишуканих деталей.

Фото: instagram

Фото: instagram

Однотонний манікюр – знахідка для тих, хто любить лаконічність та простоту. І це зовсім не дивно, адже такий приємний відтінок жовтого, який показано на фото нижче, не потребує додаткового декору.

Фото: instagram

Читайте на тему: Гострі нігті - популярний тренд 2023 року: який манікюр для них підходить.

Манікюр з квітами – одним із найголовніших символів весни. Що може бути краще та ніжніше? Попросіть майстра зробити малюнок більш акцентним чи, навпаки, ніжним та напівпрозорим.

Фото: instagram

Фото: instagram

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом

Що посіяти у травні і яке насіння краще використовувати: пам'ятка для городників

Які пряно-ароматичні культури можна посадити на городі в травні, а також яке насіння краще використовувати і як його правильно сіяти  

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати