Лайм

З ними важко не сваритися: найбільш пасивно-агресивні знаки Зодіаку

Хто найбільш схильний до такої поведінки

Більшості з нас на шляху зустрічалася людина, яка завжди готова допомогти і підтримати. Також, напевно, ми знаємо когось, хто не особливо щирий у своїх почуттях. Він може негативно ставитися до будь-якої ситуації, але буде висловлювати це побічно, а не прямо. Це поширена форма пасивно-агресивної поведінки. Причина, через яку людина проявляє ці якості, – його знак Зодіаку. Астрологи розповіли виданню Best Life, хто за гороскопом найбільше схильний до такої поведінки.

Фото: pixabay.com

Телець

Телець може бути неймовірно впертим, але любить зберігати мир. "Цей земний знак, який шукає стабільності, любить комфорт, - каже консультант з астрології Софія Адлер. - Вони з більшою ймовірністю уникатимуть конфронтації та тупотітимуть у відчаї, аніж безпосередньо вирішуватимуть проблему".

Хоча Тельці й здатні сказати прямо, але вони вважають, що всі люди є досить зрілими, щоб зрозуміти, що вони роблять неправильно. Як тільки вони відчують необхідність обговорити це з вами, вони зроблять це. Однак перехід до цього кроку може зайняти багато часу.

Читайте також: Найбільші зрадники по гороскопу: яким знакам Зодіаку не варто довіряти.

Риби

Рибам набагато легше відчувати свої емоції, аніж говорити про них. Вони також мають властивість тікати, коли справи йдуть погано. За словами астролога, цей чуйний і чутливий водяний знак не створений для прямих розмов, але він не може не оголювати свою душу. Риби щосили намагаються донести свої почуття до оточуючих. Коли їм боляче, їхній вибір – пасивна агресія. Однак коли ви вибачитеся, вони швидко приймуть це.

Терези

Незважаючи на те, що Терези - товариський, балакучий повітряний знак, вони віддають пріоритет балансу і гармонійним відносинам в цілому, що робить їх найбільш пасивно-агресивним знаком Зодіаку. Вони будуть пригнічувати свої почуття та емоції та віддавати перевагу вашим. І навіть коли розчарування вирветься на поверхню, вони не висловлять свої побоювання, бо надто бояться "розгойдувати човен". Але якщо вони все ж таки втягнуться в суперечку, то будьте готові, що вам доведеться вибачитися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привносять світло в життя інших: які знаки Зодіаку вважають найбільш позитивними

Представники яких зодіакальних сузір'їв прагнуть завжди бачити у всьому позитив, робити світ кращим і допомагати порадами  

Як підживити рослини черствим хлібом: натуральне добриво для поливу

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво для рослин із залишків чорного хліба, що містить багато поживних речовин

Як смачно приготувати молоду картоплю: небанальний рецепт сезонної страви

Як у домашніх умовах приготувати молоду картоплю на сковороді із вершковим маслом, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї