Лайм

Весна – сезон спідниць: які фасони в моді цього року і з чим їх носити

Пригляньте варіанти стильних образів

Напередодні весняного сезону багато модниць зайнялися оновленням та підбором стильних луків. І якщо ви вже приглянули трендову модель джинсів кльош та варіанти тренчів для повсякденних образів, урізноманітніть гардероб спідницями. theLime вирішив докладніше розповісти, які фасони в моді та з чим їх поєднувати цього сезону.

Шовкова спідниця

У весняному гардеробі кожної модниці має бути хоча б одна спідниця з атласу чи шовку. Це універсальна річ, яку можна комбінувати як із взуттям на високих підборах, так і зі зручними черевиками челсі. Одягайте шовкову спідницю з розрізом спереду, теплий светр та замшеві черевики на шнурівці для походу в кіно або на побаченні. З такою моделлю спідниці також можна створити стильний офісний лук: біла блуза, блакитна спідниця, балетки або туфлі-човники та об'ємний жакет.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Довга джинсова спідниця

Також у тренді спідниці з деніму. Ви можете вибрати будь-яку довжину, проте на піку популярності довгі джинсові спідниці. Носити їх можна з блузами, светрами, кроп-топами та джинсовими куртками. Доповніть образ відповідним взуттям та аксесуарами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Атласна спідниця – великий тренд 2023 року: з чим її носити.

Мініспідниця

Ще один сміливий варіант – мініспідниці як із високою посадкою, так і із заниженою. Ви можете вибрати класичну модель, з невеликими розрізами, зі шкіри або еко-шкіри, об'ємну, асиметричну або з накладною кишенею.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Плісирована спідниця

Ще один тренд, який повертається в моду навесні-2023 – плісировані спідниці. З такою річчю можна створити як повсякденний чи романтичний образ, так і діловий. Наприклад, надягайте коротку спідницю плісе та трендовий светр у смужку, а доповнять лук високі чоботи на масивній підошві. Для походу в офіс підберіть довгу спідницю зі штучної шкіри, яку можна скомбінувати з білою блузою і чоботями на стійкому підборі.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Спідниці з паєтками

А тим модницям, які завжди хочуть виділятися з безликого натовпу, радимо приглянути спідницю з блискітками та паєтками. Можна підібрати коротку модель із великим вирізом, яка вигідно підкреслить стрункі ноги. Або спідницю в довжині міді, яку можна поєднувати з атласними блузами і босоніжками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею

Тренди весни 2024: які кольори і дизайни манікюру набирають популярності серед модниць

Які варіанти актуальних відтінків манікюру доглянути на весну та літо 2024 року, а також якими трендовими дизайнами їх доповнити 

Великдень 2024: давні українські звичаї і традиції, про які ви можете не знати

Що необхідно робити на Великдень, коли відбувається святкове богослужіння, а також чому цей день необхідно провести у колі близьких