Лайм

Які ботильйони будуть модними весною 2023 року: топ-5 трендових моделей

Урізноманітніть свої повсякденні образи

Кожна дівчина, незалежно від віку та зовнішніх даних, хоче виглядати стильно та привабливо. І якщо ви вже знаєте, якими трендовими речами слід доповнити гардероб цього року, пригляньте також варіанти взуття на весну-2023. theLime докладніше розповідає, які моделі ботильйонів вибрати на сезон.

Ботильйони на низьких підборах

Елегантні та зручні для ходьби ботильйони на низьких підборах ніколи не вийдуть із моди. Їх можна носити як із діловими костюмами, так і з джинсами та спідницями, щоб створити стильні повсякденні луки. Можна вибрати модель класичного чорного кольору або урізноманітнити гардероб бордовими або бежевими ботильйонами.

Фото: колаж із фото pinterest.com

Ботильйони з тваринним принтом

Маст-хев весняного сезону це ботильйони з тваринним (анімалістичним) принтом зі шкіри або еко-шкіри з імітацією забарвлення пітона, змії, крокодила, зебри, леопарда тощо. Поєднувати таке взуття можна як із блакитними джинсами, светрами і довгими пальтами, так і зі спідницями і сукнями з легких струмуючих тканин.

Фото: колаж із фото pinterest.com

Читайте також: Балетки повернулися в моду: як виглядають найтрендовіші моделі 2023 року.

Ботильйони з вузьким носком та шпилькою

Для тих модниць, які хочуть підкреслити свою жіночність та елегантність, пропонуємо вибрати на весну ботильйони з вузьким носком та каблуком-шпилькою. Носити таку модель можна з широкими джинсами та жакетами, а також брюками-карго із затяжками знизу.

Фото: колаж із фото pinterest.com

Ботильйони в ковбойському стилі

Якщо ви хочете урізноманітнити свій гардероб нестандартною парою взуття, пригляньте ковбойські чоботи з характерним носком та підборами. Така модель може бути також декорована металевими елементами. Ці ботильйони слід поєднувати зі спідницями та сукнями міді, а також з широкими джинсами та куртками-косухами.

Фото: колаж із фото pinterest.com

Читайте також: Які сумки вважають наймоднішими у 2023 році: 5 трендових моделей.

Лаковані, замшеві та атласні ботильйони

Також на весну можна приглянути пару лакованих, замшевих та атласних ботильйонів яскравого кольору. Таке взуття підійде для святкових заходів, побачень та виходів у світ.

Фото: колаж із фото pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору