Лайм

Можуть порозумітися з ким завгодно: найбільш привітні знаки Зодіаку

Дізнайтеся, чи є ви серед них

Якщо одним людям легко заводити друзів та знаходити спільну мову із зовсім незнайомими людьми, то іншим - зовсім навпаки. Хто ці щасливчики, які можуть порозумітися будь з ким, розповіли астрологи порталу Best Life.

Фото: unsplash.com

Терези

Це дуже соціальна та харизматична натура, яка любить спілкування з іншими людьми. За словами астролога, цим знаком керує планета Венера, що означає те, що він буде дотримуватися соціального етикету.

"Терези вміють бути дружніми практично з усіма, незалежно від динаміки стосунків. Іноді вони настільки дружні, що ставлять бажання та потреби інших вище за власні", - каже Райан Марквардт, астролог і засновник Ryan's Astrology.

Читайте також: Астролог назвала знаки Зодіаку, на яких чекають щасливі зміни у травні 2023 року.

Лев

Представники цього знаку часто є егоїстами, але при цьому вони знають, як змусити людей навколо них почуватися комфортно.

"Яскравий і харизматичний Лев часто прагне того, щоб всі і завжди відчували себе особливими. Іноді цей символ зіштовхується з негативом через те, що любить бути в центрі уваги, однак він з радістю поділиться своєю славою з вами, щоб ви могли відчути цей неповторний момент на собі", - пояснює Марквардт.

Фото: unsplash.com

Стрілець

Цим знаком Зодіаку керує Юпітер, і він має заразну енергію, яка не залишає байдужим нікого. "Їхня дружелюбность випливає з їх оптимістично характеру, тому вони завжди раді знайомству з новими людьми і знайдуть для вас час, якщо ви продемонструйте свій інтерес до них. Крім того, не турбуйтеся про те, що у вас не буде тем для розмови, адже це зовсім не так", - розповідає Марквардт.

Близнюки

Це веселий та повітряний знак, який не має проблем у тому, щоб розширити коло спілкування та зав'язати знайомство. "Комунікабельний, соціальний та балакучий - цей символ може почуватися комфортно у будь-якій компанії, і завжди знайде влучний анекдот для того, щоб розрядити обстановку. Близнюки не сприймають життя надто серйозно, і завжди готові підняти настрій людині, яка цього потребує", - ділиться Джилл Лофтіс, астролог і засновник Nuit Astrology.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом

Що посіяти у травні і яке насіння краще використовувати: пам'ятка для городників

Які пряно-ароматичні культури можна посадити на городі в травні, а також яке насіння краще використовувати і як його правильно сіяти  

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати