Лайм

Блискучий манікюр на випускний: які дизайни виглядатимуть модно та святково

Поєднайте лаконічність із сяйвом

На випускному кожна дівчина хоче відчувати себе красивою, стильною та впевненою в собі. Задля цього випускниця продумує святковий образ до найдрібніших деталей: від зачіски і ошатної сукні до модного манікюру. Далі theLIme розповість, яке покриття можна обрати на на випускний вечір.

Манікюр з блискітками

Таке покриття виглядає святково та вишукано навіть один в один тон. Воно не потребує додаткових деталей, оскільки блискітки заміняють дизайн та будь-які інші додаткові варіанти оздоблення.

Фото: instagram.com/kassis_nails

Білий хром

Цей манікюр теж приверне увагу, проте він більш стриманіший за попередній. Оберіть приємний молочний чи тілесний колір та додайте лак чи втирку з ефектом хрому, яка дозволить вашим нігтям сяяти.

Фото: instagram.com/confidence_girls.nails

Читайте також: Різнокольоровий манікюр на літо 2023 року: які дизайни нігтів вважають модними.

Котяче око

Лак із таким ефектом не виходить із трендів вже багато сезонів поспіль. Змінюються лише відтінки, у яких він з'являється: вони стають більш природніми та приглушеними. На заміну яскравому червоному та смарагдовиму приходять нюдові кольори.

Фото: instagram.com/nails.bykelll

Манікюр з фольгою

Такий варіант декору дозволить урізноманітнити молочне покриття акуратними деталями. Можна зробити, як показано на фото нижче: додати їх в зоні кутикули кутикули та на кінчиках або ж виділити лише кілька пальчиків.

Фото: instagram.com/nailsxmina

Золотий манікюр

Ще один варіант мінімалістичного дизайну, який чудово виглядає на пастельній основі. Розмістіть малюнки в зоні кутикули або поекспериментуйте з їх розміщенням, щоб отримати саме той результат, якого ви прагнете.

Фото: instagram.com/heygreatnails

Срібний манікюр

Об'ємні деталі зроблять ваше святкове покриття максимально помітним та оригінальним. Найкраще робити цей тренд на формі гострий квадрат, щоб масивні елементи виглядали якомога чіткіше та підкреслили форму ваших нігтів.

Фото: instagram.com/alyshanailartist

Манікюр зі стразами

На фото нижче ви можете побачити варіант святкового покриття, який не підійде на кожен день. Проте у випадку, коли хочеться сяяти та відчувати себе справді особливою, цей манікюр - саме те, що потрібно.

Фото: instagram.com/l.anett.nails

Читайте на тему: Ідеї ніжного манікюру на короткі нігті: які кольори і дизайни зараз в моді.

Манікюр "бите скло"

Яскравий унікальний дизайн, який переливається хамелеоном на вашій нігтьовій пластині. Поєднання кольорів може бути різним: в залежності від того, які варіанти декору є в арсеналі у вашого майстра.

Фото: instagram.com/qwjluna

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Друге підживлення: чим полити часник, щоб отримати великі головки

Які добрива необхідно використовувати для першого та другого підживлення озимого часнику, як їх правильно приготувати, а також застосовувати  

Крашанки у цибулевому лушпинні, які робили наші бабусі: оригінальний спосіб з листочками

Яйця в цибулинні - традиційний спосіб зробити крашанки на Великдень, який ще використовували наші бабусі

Вербну неділю відзначають 28 квітня: які повір'я та прикмети має свято

Вербна неділя 2024 випадає на 28 квітня - які прикмети та повір'я має це велике церковне свято - список