Лайм

Ідеї ніжного манікюру на короткі нігті: які кольори і дизайни зараз в моді

Подивіться, які варіанти пропонують майстрині

Якщо ви любите ніжні нюдові дизайни та короткі нігті – у цьому матеріалі зможете взяти собі на замітку кілька трендових ідей літнього покриття 2023. Раніше ми розповідали про наймодніші кольори цього сезону, а тепер поділимося, що обрати тим, хто прагне зберегти лаконічність навіть тоді, коли справа стосується нігтьової пластини.

Акварельний манікюр

Таке покриття виглядає яскраво та не нудно, адже дозволяє поекспериментувати з поєднанням різних кольорів та створити візерунки, які тільки забажаєте.

Фото: instagram.com/shcastorena.nails

Манікюр з ромашками

Тренд, який вже не перший сезон поспіль залишається на піку популярності. Квіткові малюнки дозволяють урізноманітнити однотонний колір та додати йому літнього теплого настрою.

Фото: instagram.com/chelslounails

Читайте на тему: Яскравий манікюр на випускний 2023 року: як модно прикрасити нігті.

Молочний манікюр

Це покриття, яке вважається безпрограшним та підійде для будь-яких заходів, до будь-яких ваших аутфітів. Обирайте той відтінок пастельного, який вам до вподоби, та отримайте завжди актуальний манікюр.

Фото: instagram.com/chelslounails

Нюдовий з лункою

Якщо не бажаєте жертвувати лаконічністю у покритті, проте хочете додати цікавих деталей, зверніть увагу на наступні фото. Попросіть майстра намалювати акуратні тоненькі лунки в зоні кутикули, щоб розбавити обраний вами тон рожевого чи пастельного.

Фото: instagram.com/chelslounails

Фото: instagram.com/chelslounails

Манікюр з елементами хрому

Дане покриття також виглядатиме стильно та матиме ніжний, невимушений вигляд. Додайте акуратні деталі на один пальчик або ж прикрасьте ними кілька - обирати лише вам.

Фото: instagram.com/chelslounails

Молочний френч

Це ще одне покриття, яке не старіє та не виходить із моди. Можна обрати напівпрозору основу, яка буде максимально схожа до натуральної нігтьової пластини, або ж взяти більш насичений колір, який дозволить створити більш ефектне покриття.

Фото: instagram.com/chelslounails

Світловідбиваючий манікюр

Підійде любителькам яскравих трендів та експериментів. Можна обрати відтінок хамелеону, як показано на знімку нижче, або ж віддати перевагу будь-якому іншому тону зі світловідбиваючим ефектом.

Фото: instagram.com/chelslounails

Читайте також: Сапфіровий манікюр - розкішний тренд 2023 року: ідеї нігтів кольору дорогоцінного каміння.

Золотий френч

Також виглядає по-літньому та дозволить поекспериментувати у випадку, коли класичний френч уже набрид. Залиште покриття без дизайну або додайте якісь легкі деталі, щоб виділитися.

Фото: instagram.com/chelslounails

Пастельні нігті різних відтінків

Тренд літньої пори 2023 року, і це цілком зрозуміло, адже у такий спосіб вдасться поєднати між собою одразу кілька кольорів, які прийшлися вам до смаку. Наприклад, скомбінуйте ніжно-рожевий, пастельно блакитний та жовто-блідий, як показано на світині нижче:

Фото: instagram.com/chelslounails

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Деруни з курячим філе і без борошна: дізнайтесь, як зробити цю просту страву

Як приготувати деруни з курячим філе та часниково-сметанним соусом - рецепт смачних млинців - покрокова інструкція

Даша Квіткова показала, як носити леопардові штани – гарячий тренд сезону

Блогерка Даша Квіткова продемонструвала в мережі стильний лук із трендовим леопардовим принтом на штанах та піджаком оверсайз

Як врятувати редиску від хрестоцвітної блішки: народні методи

Чим небезпечна для редиски хрестоцвітна блішка, як її можна позбутися за допомогою деревного попелу, тютюнового пилу, порошку пижми