Лайм

Як виглядає модний вишневий манікюр - яскравий тренд літа 2023 року: фото

Сучасні ідея для різної форми та довжини нігтів

Влітку хочеться яскравості та свіжості у всьому, у тому числі й манікюрі. Кольорові лаки мають здатність піднімати настрій та привертати погляди оточуючих. Також популярністю у модниць користується нейл-арт із літніми ягодами. Якщо ви вже знайшли для себе ідею кавунового манікюру, підберіть ще вишневий манікюр. theLime зібрав кілька стильних варіантів у модному кольорі та з актуальним дизайном.

Вишневий дизайн

Дизайн у вигляді маленьких соковитих ягід на двох нігтях створить літній настрій та дозволить урізноманітнити монохромний манікюр. Щоб надати нігтям бархатистої текстури, вибирайте матове фінішне покриття.

Фото: instagram.com/sylwia.ka_1982

Акцент на одному пальці

Тренд виділяти один ніготь щільно закріпився в модних віяннях цього літа. Покрийте нігті червоним лаком, а один залиште для дизайну – вишеньок та квіточок.

Фото: instagram.com/fancyandpo

Вишневий френч

Щоб класичний французький манікюр не виглядав нудним, прикрасьте його маленькими вишеньками. Для тих, хто любить мінімалізм, розмістіть на нігтях кілька ягід, чергуючи пальці, а любителькам дизайнів сподобається вишневий розсип.

Фото: instagram.com/nailsbyalsn

Фото: instagram.com/nailed_on_byrachael

Якщо ж віддаєте перевагу яскравому френчу, то покрийте кінчик лаком блакитного кольору, а розмір ягідок зробіть трохи більше. За допомогою білого лаку додайте відблиски для більш оригінального дизайну.

Фото: instagram.com/eyesandironsbeauty

Стрази на нігтях

Манікюр із камінчиками став розкішним трендом 2023 року. Додавання червоних камінців, які нагадуватимуть ягоди, зробить ваш манікюр по-справжньому літнім та ошатним.

Фото: instagram.com/beautyandnailsbydany

Фото: instagram.com/nailsbydanielapv

Читайтее також: Різнокольоровий манікюр на літо 2023: які дизайни нігтів вважають модними.

Манікюр із серцями

Цей варіант сподобається романтичним натурам - однотонні нігті з маленькими сердечками-ягідками вишневого кольору. Ідеальний варіант під будь-яке літнє вбрання.

Фото: instagram.com/gelnailsbyamywinter

Поєднання кольорів

Комбінація білого і червоного в манікюрі вважається класичною та користується популярністю не один сезон. Дизайн з вишнями додасть оригінальності та більш цікавого вигляду.

Фото: instagram.com/dsbeauty_doboj

Раніше ми розповідали, які кольори нігтів вважають наймоднішими цього літа: фото сучасного манікюру.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно висаджувати помідори у ґрунт і що покласти у лунку, щоб гарно прижилися

Як посадити розсаду помідорів у відкритий ґрунт, якщо вона витягнулася - поради городникам з відео, добрива для томатів

Як одягнути донечку на випускний в садочок: стильні образи для маленьких модниць

Які фасони суконь та варіанти декору на них приглянути для дівчаток для випускного у дитячому садку, щоб виділятися з натовпу  

Потрібна інша упаковка: які продукти в жодному разі не можна зберігати у пакетах

Які овочі, фрукти, зелень та інші продукти не слід відправляти на зберігання в поліетиленових пакетах, а також що використовувати для цього