Лайм

Десять свіжих ідей патріотичного манікюру в жовто-блакитних кольорах: фото

Патріотичний манікюр неймовірно різноманітний та оригінальний

На тлі повномасштабного російського вторгнення Україну накрила хвиля патріотичного підйому, яка перейшла і на нейл-арт індустрію. Жовто-блакитний манікюр - найпопулярніший серед українок, оскільки це ще один можливий спосіб продемонструвати свою позицію та висловити солідарність зі своєю країною. Ми зібрали для вас кілька свіжих ідей патріотичного манікюру для різної форми та довжини нігтів.

Французький манікюр у жовто-блакитних тонах

Зробіть стильний нейл-арт з ідеальною комбінацією блакитного та жовтого, а також із делікатною, простою, але тонкою технікою французького манікюру. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує стриману красу.

Фото: instagram.com/ballard_pinkpolish

Чергування відтінків

Покрийте нігті блакитним та жовтим лаком, чергуючи відтінки. Яскравий і соковитий колір додасть нігтям глянсової привабливості, а великі блискітки - грайливого мерехтіння.

Фото: instagram.com/vlada_poisonnails

Патріотичний манікюр з лініями

Стильний український манікюр має бути не лише з патріотичними нотками, а й слідувати нейл-арт трендам. В якості основного кольору оберіть насичений синій та доповніть молочною базою з жовтими лініями.

Фото: instagram.com/nailbar_by_cristinanichita

Манікюр з українською символікою

Покрийте нігті блакитним кольором і зробіть акцет у вигляді української символіки на одному пальці. Це можуть бути тризуб, сухоцвіти або колоски.

Фото: instagram.com/nails_.by._valentyna

Читайте також: Який манікюр буде в моді цього літа: фото трендових нігтів 2023 року.

Мат + глянець

Тенденції зі змішаними топами популярні і в патріотичному манікюрі. Зробіть частину нігтів глянцевими, а решту покрийте матовим фінішем.

Фото: instagram.com/culturamanicura

Нюдовий манікюр

Нюдовий манікюр із патріотичними елементами у вигляді тонких ліній – варіант для тих, хто не любить перевантажувати нігті дизайнами.

Фото: instagram.com/alyona_nailsmaster

Фото: instagram.com/lipskaya_beauty_planet

Патріотичний френч

Стильний френч можна урізноманітнити жовто-синіми відтінками. Такий дизайн підійде як для коротких нігтів, так і для нігтьової пластини середньої довжини.

Фото: instagram.com/shapovalova.naills

Патріотичний манікюр "Різні ручки"

Манікюр "різні ручки" – для тих, хто не може визначитися з одним кольором. Покрийте одну руку жовтим гель-лаком, а другу – блакитним, щоб отримати оригінальний дизайн.

Фото: instagram.com/alepou.nails

Яскравий манікюр

У 2023 році в тренді яскраві кольори, у тому числі всі відтінки малинового. Оригінальним вийде малиновий френч у комбінації із жовто-блакитним.

Фото: instagram.com/tatianayakovenko2011

Раніше ми розповідали про розкішний дзеркальний манікюр з хромованою пудрою.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали найбільш потайливі знаки Зодіаку, які не показують свої справжні почуття – Скорпіон, Водолій, Козеріг