Лайм

Коли день літнього сонцестояння і як він вплине на різні знаки Зодіаку: астрологічний прогноз

21 червня – важлива дата

21 червня 2023 року відбудеться літнє сонцестояння – астрономічне явище, коли нахил осі обертання Землі щодо Сонця скорочується до мінімуму. Це проявляється збільшенням тривалості світлового дня та найкоротшою ніччю в році. Також літнє сонцестояння є важливим часом з погляду астрології. Вважається, що початок сезону Рака – потужний день, коли зв'язок між духовним та фізичним світом поглиблюється.

Астролог Ліза Стардаст розповіла виданню Cosmopolitain, чого чекати на різні знаки Зодіаку в день літнього сонцестояння.

Фото: unsplash.com

Овен

Ваш запальний характер часто штовхає вас брати на себе більше роботи, ніж ви можете виконати. Зараз саме час почати позбавлятися справ і проектів, на які у вас немає сил. Відпочиньте та розслабтеся під час літнього сонцестояння. Вам потрібен момент релаксації без будь-якого стресу та поспіху.

Телець

Тільці входять у період духовного пошуку: їм потрібно спиратися на щось набагато більше, ніж вони самі. Це штовхає представників знака до таких занять, як йога, медитація та астрологія. Якщо ви відкриєте свій розум, ваше серце отримає втіху і сповниться позитивною енергією.

Читайте також: Відкрийте своє серце: ці п'ять знаків зустрінуть любов до кінця червня.

Близнюки

Для вас, як ніколи, важливо пишатися всім, що ви робите, і тими людьми, з ким ви це робите. Не має значення, які перешкоди зустрінуться на вашому шляху: ніколи не дозволяйте сумнівам утримувати вас від досягнення цілей. Ви здатні змінити світ навколо себе, головне – не втрачати віри та оптимізму.

Рак

Для Раків літнє сонцестояння відкриває шлях до визнання та любові. Нехай інші побачать ваші чесноти та внутрішню красу. Не ховайтеся у черепашку, сміливо займайте центральне місце у своєму житті. Говоріть відкрито, запрошуйте інших приєднатися до вас і дозвольте своїм друзям проявити до вас трохи любові та турботи.

Лев

Ваша завзятість досягне небувалих розмірів, і це допоможе знайти вирішення старих проблем, не створюючи нових. Спрямуйте свою енергію на себе, щоб підняти соціальний статус. Не соромтеся проявляти здоровий егоїзм, щоб потім якісно потурбуватися про всіх інших.

Діва

Друзі можуть приходити та йти, але ті, хто по-справжньому близький, залишаться назавжди. Наведіть порядок у колі своїх знайомих, об'єднавшись із тими, хто приносить вам радість та щастя. Відключіться, хоча б ненадовго, від людей, які додають стресу та занепокоєння у ваш світ.

Читайте також: Отримають нову посаду та вражаючий дохід: ці чотири знаки в червні зроблять прорив на роботі.

Фото: unsplash.com

Терези

На вас чекає хороша можливість отримати нову роботу, проте ви не впевнені, чи варто вкладати час та енергію у досягнення професійного успіху просто зараз. Знайдіть баланс між особистим та професійним життям, щоб процвітати в обох сферах.

Скорпіон

Ви прагнете зрозуміти світ навколо себе, тому зараз ідеальний час змінити обстановку. Ваша пристрасть до подорожей буде задоволена, якщо ви дозволите собі трохи відпочити і насолодитися часом, проведеним далеко від дому.

Стрілець

Це магічний день, який має розпалити вашу інтуїцію. Коли справа доходить до прийняття рішень у особистих справах, довіряйте внутрішньому голосу більше ніж практичності. Тільки ви знаєте, який шлях для вас найкращий.

Козеріг

Стосунки вимагають роботи, навіть якщо це найпростіші дружні та партнерські зв'язки. Замість того, щоб тікати від змін, приділяйте цим стосункам більше свого часу та енергії. Дозвольте наблизитись людям, які до вас небайдужі. Таким чином, все може стати лише кращим.

Читайте також: Терезів чекають легкі перемоги, Риб - зустріч з любов'ю: гороскоп до кінця червня для всіх знаків.

Водолій

Водоліям як нікому важливо провести час під сонцем, наодинці з природою. День літнього сонцестояння веде вас до нової діяльності, яка триватиме цілий рік. Сприймайте всі починання серйозно, щоб вибрати найперспективніший із них.

Риби

Зміни можуть бути складними для інших знаків, але не для вас. Використовуйте сонцестояння як час для перетворення та розвитку вашого серця та розуму. Замість того, щоб зациклюватись на минулому, постарайтеся жити теперішнім, зосередьтеся на ньому. Вам стане легше та спокійніше.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям 

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя