RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Відкрийте своє серце: ці п’ять знаків зустрінуть кохання всього життя до кінця місяця

Астрологи, які раніше назвали головних зрадників, розповіли про представників зодіакального кола, яких у червні чекає запаморочливий роман.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Життя грає з ними злий жарт: наївні люди за Гороскопом

Телець

Вже до середини цього спекотного літнього місяця Тільці можуть закохатися з першого погляду! Купідони вже точать свої стріли. Є ймовірність, що ви зіткнетеся зі своєю майбутньою другою половинкою на роботі або у вас будуть спільні друзі. Час відкрити серце.

Близнюки

Зірки обіцяють: ви нарешті познайомитеся з кимось, хто дуже зацікавить вас інтелектуально. Ви можете зустрітися поглядами на діловій події, конференції чи іншому світському заході. Це буде інший знак Зодіаку, але ви точно матимете багато спільних інтересів.

Рак

Десь поруч ходить і чекає на довгоочікувану зустріч ваша "емоційна половинка". Ви можете познайомитись з кимось особливим на зборах друзів чи колег. Раки тонко відчують цю людину і це буде взаємно, тому що обидва дуже й дуже емпатичні.

Лев

Цього місяця самотні Леви зазнають фізичного потягу до не менш енергійної людини, як вони. Зустріч відбудеться у тренажерному залі, або ж вас поєднає якийсь спільний інтерес. Нове знайомство обіцяє багато пристрасті.

Водолій

На початку цього літа Водолії зможуть знайти людину, з якою у них складеться духовна близькість. Робочі заходи або навіть онлайн-зустріч допоможуть налагодити ідеальне особисте життя. Будьте відкриті цій людині, щоб знайти довіру у відносинах, про яку давно мріяли. Зараз саме час змінити своє життя.

Нагадаємо, раніше ми писали про знаки Зодіаку, які одружуються пізніше за інших.

Вас також може зацікавити:

Завжди заступляться за свого чоловіка: найвибагливіші знаки Зодіаку

Вони народжуються з добрим серцем: три найбільш великодушні знаки Зодіаку

З ними важко порозумітися: сім імен, які носять жінки з нестерпним характером