Лайм

Як привабити удачу в день літнього сонцестояння: поради астрологів

Цей день варто присвятити єднанню з природою та духовним пошукам

Літнє сонцестояння-2023 настане 21 червня, коли ніч буде найкоротшою, а день - найдовшим у році. З погляду астрології цей період віщує нові починання, і на особистому рівні кожен із нас може скористатися щедрою енергією небесного світила. Журнал Soul and Spirit дав поради, що робити цього дня для залучення удачі та покращення свого життя.

Фото: pexels.com

Займіться збиранням трав

Вважається, що корисні трави, зібрані в день літнього сонцестояння, стають справжніми магнітами для успіху. Вибирайте для своєї колекції ті з них, чиє символічне значення вам найбільше імпонує:

  • Базилік – захищає та залучає нові кар'єрні та ділові можливості.
  • Лавровий лист – загострює інтуїцію, посилює бажання та наміри.
  • М'ята - допомагає принести процвітання і захищає дім від негативу.
  • Розмарин – дозволяє отримати знання та мудрість через інтуїцію та сни, сприяє духовному зціленню.

Зібравши трави, напишіть на папері те, що ви хочете змінити у своєму житті. Покладіть записку в полотняну сумку або вазу, де будуть сушитися трави. Пізніше ці рослини можна вживати в їжу, приготувати з них чай або просто зберегти для краси та аромату в будинку.

Читайте також: Почнеться біла смуга: день літнього сонцестояння принесе успіх цим знакам Зодіаку.

Фото: pexels.com

Проведіть день під сонцем

Використовуйте промені літнього сонцестояння з максимальною користю, дозволяючи їм наповнити все ваше тіло та душу. Уявіть, як сонце наповнює вас енергією, перезаряджаючи та бадьорячи. Запросіть сонце у своє серце, щоб розпалити пристрасть та цілі, які, можливо, дрімали в попередні місяці. Проведіть час на свіжому повітрі та на природі. Це з'єднає вас з Матір'ю-Землею, допоможе відчути себе зосередженою та гармонійною людиною.

Фото: pexels.com

Засвітіть свічки

Увечері, коли сонце сховається за обрієм, дозвольте елементу вогню посилити енергію літнього сонцестояння. Свічка втілює здатність сонця дарувати світло та тепло. Дивлячись на мерехтливе полум'я, промовте вголос все, що ви хочете зцілити і змінити у своєму житті. Активний, пристрасний, творчий та надихаючий вогонь допоможе вам знайти відповіді на важливі запитання.

Запитайте себе: "Яке насіння я посіяв і які плоди хочу отримати? Чи готовий я пожинати плоди своїх зусиль? Як я можу принести світло на особистому рівні? Що освітлює і зігріває моє власне життя?"

День літнього сонцестояння - прекрасна можливість викупатися в теплих променях літнього світла, принести його красу в своє серце і свій дім.

Фото: pexels.com

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям