Лайм

Осіннє рівнодення - особливий день: як воно вплине на Овнів, Близнюків та інші знаки Зодіаку

Дізнайтеся, що на вас чекає в цей день

23 вересня в Україні настане осіннє рівнодення - особливий день, коли тривалість дня і ночі стає практично рівною. З цього дня у нас починається астрономічна осінь: настають холоди, дні стають коротшими, а ночі - довшими. Як день осіннього рівнодення вплине на представників знаків Зодіаку виданню People розповів астролог Кайлі Томас.

Читайте також: Почнеться біла смуга: на ці знаки Зодіаку чекає казкова удача до кінця вересня.

Фото: unsplash.com

Овен

Осіннє рівнодення має підвищити рівень ваших зв'язків. "Приготуйтеся до захоплюючого періоду та можливості збалансувати свої партнерські відносини та взаємини", - каже астролог.

Телець

Осіннє рівнодення має дати вам відчуття стабільності. Томас радить використовувати цю пору року "для досягнення більшого балансу між роботою та особистим життям, а також для того, щоб "упорядкувати своє здоров'я та дієту".

Близнюки

Осіннє рівнодення дасть вам відчути любов у всіх сферах вашого життя. "Візьміть бажання свого серця повною мірою", - каже Томас. Астролог радить Близнюкам "збалансувати романтику, творчість, хобі та задоволення".

Читайте також: Середина вересня відкриє друге дихання: кому із знаків Зодіаку пощастить до кінця місяця.

Рак

Уповільніться і вникніть у те, що відбувається. "Зосередьте свою увагу на тому, щоб привнести мир та спокій у свій внутрішній світ", - радить Томас. У день осіннього рівнодення Ракам варто "поміркувати про минуле, свою сім'ю або сімейне життя".

Лев

Зосередьте свій розум і подивіться у майбутнє. "Направте свою енергію на розвиток інтелектуальних здібностей та комунікативних навичок", - радить Томас.

Діва

У період осіннього рівнодення визначте пріоритети того, що справді важливо. "Переключіть свою увагу на те, як ви можете досягти більшого балансу у своєму фінансовому становищі, - каже Томас. - Особливо "коли ви краще розумієте, що таке приплив і відтік достатку".

Фото: unsplash.com

Терези

Осіннє рівнодення – це ваш час. "Зробіть крок до відродження себе, - каже астролог. - Оцініть свій унікальний дар та місце у світі". Крім того, він радить сконцентруватися на тому, "як привнести справжню рівновагу у всі сфери свого життя".

Скорпіон

Звернися до зірок. Під час осіннього рівнодення Томас радить "покопатися в собі, щоб краще зрозуміти свій духовний світ і привести себе у відповідність до космічного Всесвіту".

Стрілець

Осіннє рівнодення не дає вам жодних причин для того, щоб займатися чимось, крім насолод. Щоб набути повноти, астролог радить "зайнятися своїми соціальними зв'язками та пошуками те, що робить вас найбільш щасливим".

Козеріг

В період осіннього рівнодення намагайтеся багато працювати і багато грати. "Привносьте у свій професійний світ справжнє усвідомлення, не дозволяючи йому захлеснути вас, - каже Томас. - Баланс - це ключ до досягнення справжнього успіху".

Читайте також: Зможуть налагодити своє життя: топ-3 знаку Зодіаку, яким пощастить вже скоро.

Водолій

Не бійтеся ризикувати. Томас каже, що в це осіннє рівнодення ви зробите крок у незвідане, "оскільки почнете більш активно розвиватися в особистому та професійному плані". Однак, за його словами, "не дозволяйте цьому похитнути ваш фундамент". Він додає: "Прогрес та наполегливість мають вирішальне значення".

Риби

Командна робота робить мрію реальністю. "Мудрість у відносинах знаходиться при розумінні того, що кожен із вас привносить у них і як ви врівноважуєте це один з одним", - каже Томас.

Раніше астролог назвав найбільш ревниві знаки Зодіаку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину