RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

Всі новини

Як дізнатись, чи маєте ви екстрасенсорні здібності: шість ознак

Хоча багато людей не вірять в екстрасенсів й вважають усе це маячнею, але іноді відбуваються події, які не поміщаються у звичний хід речей.

"Апостроф" дізнався про ознаки, які можуть вказувати, що у людини є незвичні здібності.

Читайте: Знають все наперед: ці три знаки Зодіаку мають екстрасенсорні здібності

Віщі сни

Якщо людина бачить сни, які потім можуть реалізовуватися у том чи іншому вигляді, це може вказувати, що екстрасенсорне сприйняття у такої людини існує. Езотерики вважають, що під час сновидінь така людина дотична до вищих сфер й отримує інформацію про майбутнє.

Побутова техніка

Існує багато випадків, коли техніка у присутності людини постійно ламається або навпаки, з її появою усе починає працювати "як годинник". Езотерики пояснюють подібну реакцію приладів потужним біополем людини, яка може як негативно, так і у позитивному ключі впливати на електроніку.

Емпатія

Якщо людина дуже сильно відчуває емоції інших людей, ця ознака може вказувати на здатність до екстрасенсорного сприйняття. Езотерики вважають, що надзвичайно гостре відчуття емоцій інших людей пов’язане зі сприйняттям енергетичних хвиль, які ті випромінюють.

Присутність "інших"

У деяких людей інколи може виникнути відчуття, що в порожньому приміщенні є ще хтось. Езотерики вважають, що така людина може відчувати різні енергетичні сутності, які інші просто не можуть бачити.

Розвинута інтуїція

Якщо раптом виникає передчуття чогось поганого, яке обов’язково станеться, то це може бути результатом інтуїції, яка підсилена екстрасенсорними здібностями. Внутрішнє "Я" може відчувати приховані енергетичні зміни, які відбуваються довкола, що стає попередженням про можливу небезпеку.

Відчинені двері

Деякі люди підсвідомо тривожаться при відкритих навстіж дверях. Езотерики зазначають, що дискомфорт вказує на те, що така людина може відчувати потоки енергії, яка проходить через відчинені двері.

Нагадаємо, що тарологи, астрологи та екстрасенси дали відповідь на найважливіше для українців питання – коли закінчиться війна з Росією.

  • Вас може зацікавити:

Британський екстрасенс передбачив смерть Путіна і кінець війни в Україні: відео

Його можуть знищити ззовні: мольфар розповів, що буде далі з Кремлем в Москві

Чекати не рік і не два: астролог розповів, коли в Україні закінчиться війна і чого чекати після перемоги