Лайм

Бояться відповідальності: астрологи назвали знаки Зодіаку, найбільш схильні до розлучень

Їм важко зберігати довгострокові відносини

Згідно з любовним гороскопом на 2024 рік, кілька знаків Зодіаку можуть пов'язати себе узами шлюбу. Але не всім вдається створити міцний союз на все життя. Астрологи розповіли виданню Best Life, хто за гороскопом найбільше схильний до розлучень.

Читайте також: Думають про вигоду: астролог назвала знаки Зодіаку, які найчастіше одружуються заради грошей.

Фото: Getty Images

Стрільці

Першість серед знаків Зодіаку, які найчастіше розлучаються, астролог Ракель Родрігес віддає Стрільцям. Вони сприймають життя як велику пригоду, і завжди готові до нових авантюр. Разом із тим Стрільці часто бояться обов'язків і відповідальності, до останнього відстоюють свою особисту свободу.

Стрільці не можуть уявити, що будуть з однією людиною назавжди, тому їхні шлюби часто закінчуються розлученнями. "Стрільці цінують незалежність та пригоди, і якщо вони відчувають себе пов'язаними або незадоволеними у стосунках, вони починають шукати найпростіший вихід", - каже Родрігес.

Близнюки

Близнюки дуже цікаві та товариські люди. Якщо у шлюбі їм не вистачає комунікації та глибокого зв'язку, вони можуть звернути увагу на інших.

"Їхня двоїста природа часом робить Близнюків непередбачуваними, що потенційно може призвести до проблем зі шлюбом і довгостроковими відносинами, - пояснює астролог. - Якщо ви не пожвавлюєте життя цього повітряного знаку, він без вагань знайде щось краще".

Читайте також: Самотні серця знайдуть кохання: любовний гороскоп на 2024 рік для всіх знаків Зодіаку.

Водолій

Водолії - відчайдушно незалежні люди, яким не завжди комфортно у традиційному шлюбі та моногамії. Астрологи зазначають, що вони не хочуть втрачати навіть краплі своєї свободи. Щоб зберегти шлюб, потрібно багато взаємних поступок, але Водолій просто не піде на компроміс. Ці повітряні особистості зазвичай віддають перевагу стосункам без будь-яких умов, і у них не буде проблем із рішенням розлучитися, якщо вони відчують себе в пастці.

Дізнайтеся також, хто по гороскопу завжди шукає "єдиного" і вважається самотнім знаком Зодіаку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Приготуйте солодкі грінки: блогерка показала, як врятувати зачерствілу паску

Як у домашніх умовах приготувати солодкі грінки із черствої паски, яка залишилася після Великодня, щоб урізноманітнити своє звичне меню  

Як врятувати підмерзлу картоплю на городі: дієві поради

Які температури здатна витримати посаджена в землю картопля, а також як допомогти та врятувати рослини після нічних заморозків 

Міні з воланами і бермуди: стилістка назвала найбільш гарячі тренди сезону

Стилістка Яна Платонова продемонструвала в мережі, який одяг та взуття буде на піку популярності навесні та влітку 2024 року