RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

В них більше шансів: хто зі знаків Зодіаку вступить у шлюб 2024 року

Астрологи, які раніше розповіли про тих, кому найбільше пощастить у Рік Дракона, зараз назвали знаки Зодіаку, яким судилося одружитися 2024 року.

Про це повідомляє Mixnews.lv.

Читайте також: На них проллється "грошовий дощ": чотири знаки Зодіаку розбагатіють до початку 2024 року

Овен

У цього знаку палкий та авантюрний темперамент, який непросто контролювати. Проте саме ці якості зроблять його 2024 року чарівним. Через це потенційний партнер легко впаде на коліна. Астрологи кажуть, що найкращий шанс на шлюб - у першій половині наступного року. У разі вашої згоди - настане щасливий період.

Телець

Тельці відомі своєю стабільністю, проте гороскоп на 2024 рік передбачає чимало проблем. Однак в особистій сфері можливе переростання любовного роману у щасливий шлюб. За словами астрологів, у розлуці партнери зрозуміють, скільки кохання та поваги відчувають один до одного. Саме це спонукає до важливого кроку щодо укладення союзу.

Рак

Раки вважаються чутливим знаком, який завжди прийде на допомогу. У 2024 році потрібно готуватися дбати про свого партнера все життя. Тому що можливе освідчення партнера. Астрологи припускають, що чекати пропозиції руки та серця варто у поїздці.

Скорпіон

Скорпіонами рухає пристрасть, ця якість буде дуже приваблива для партнера наступного року. Романтика та задоволення у парі призведуть до важливого рішення. Астрологи очікують найбільші шанси на шлюб тим, хто проживає разом.

Козеріг

Наполегливі та амбітні Козероги у 2024 році вирішать скоригувати сімейний стан. Цей знак може бути розгублений в емоціях, однак почуття взаємної поваги та розуміння спонукає до одруження.

Раніше ми писали, які пари по гороскопу найчастіше сваряться.

  • Вас також може зацікавити:

Яким буде для вас рік Дракона? Прогнози долі за китайським гороскопом

Здатні на "конструктив": топ-4 знаки Зодіаку, що легко сприймають критику

Настане "чорна смуга": 2024 стане роком депресії для п'яти знаків Зодіаку