Лайм

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які перетворюють розлучення на пекло

Вони стають нестерпними, якщо партнер хоче піти

Астрологія вірить, що любовне життя людини багато в чому залежить від її знаку Зодіаку. Хтось більш схильний до розлучень через страх перед відповідальністю, хтось все життя шукає "одного єдиного", а хтось може перетворити життя колишнього або колишньої на справжнє пекло, якщо ті надумають піти. Астрологи розповіли виданню Best Life, з якими знаками Зодіаку найважче розлучатися.

Читайте також: Думають про вигоду: астролог назвала знаки Зодіаку, які найчастіше одружуються заради грошей.

Фото: Getty Images

Скорпіон

Скорпіони - загадковий знак, який довго і неохоче відкривається людям. Але як тільки вони знаходять партнера, у них формується глибокий емоційний зв'язок, що межує із почуттям власності. Будучи настільки прив'язаними до людини, Скорпіони можуть сприняти бажання розлучитися як найбільшу зраду. Через це представники знаку миттєво стають маніпулятивними та мстивими.

Астролог Дженніфер Баптіста попередила, що ці люди щоразу будуть "жалити": "Будьте обережні зі Скорпіонами, оскільки вони можуть змусити вас пошкодувати про те, що ви народилися".

Лев

Леви самолюбні та прагнуть уваги. Коли доходить до розлучення, представники цього знаку з жахом усвідомлюють, що перестали бути чиїмось головним фокусом. У такому разі їм буває важко відпустити ситуацію без зайвої драми та гучних скандалів.

"У них сильне почуття гордості, і розрив може глибоко поранити їхнє его, - каже астролог Ракель Родрігес. - Лев може театрально відреагувати на розлучення, зробити його складним та публічним".

Читайте також: Самотні серця знайдуть кохання: любовний гороскоп на 2024 рік для всіх знаків Зодіаку.

Телець

Тільці відомі трьома речами: своєю впертістю, небажанням змінюватися, потребою у стабільності та безпеці. Через ці риси вони не сприймають розставання легко і не приймають "ні" як відповідь. "Вам справді потрібно твердо стояти на своєму", - попереджає Баптіста. Тельці будуть упиратися аж до відмови визнати, що ви справді розійшлися і хочете жити своїм життям.

Раніше астролог назвав найбільших егоїстів серед знаків Зодіаку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Приготуйте солодкі грінки: блогерка показала, як врятувати зачерствілу паску

Як у домашніх умовах приготувати солодкі грінки із черствої паски, яка залишилася після Великодня, щоб урізноманітнити своє звичне меню  

Як врятувати підмерзлу картоплю на городі: дієві поради

Які температури здатна витримати посаджена в землю картопля, а також як допомогти та врятувати рослини після нічних заморозків 

Міні з воланами і бермуди: стилістка назвала найбільш гарячі тренди сезону

Стилістка Яна Платонова продемонструвала в мережі, який одяг та взуття буде на піку популярності навесні та влітку 2024 року