Лайм

Для кого 2024 рік стане доленосним в особистому житті: прогноз астролога

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку

На порозі Нового року кожному хочеться дізнатися, які нові виклики та зміни готує майбутнє. Про це розповідають астрологи в різних прогнозах, і вже відомо, для кого 2024 стане фінансово успішним. Американський зірковий астролог Кайл Томас склав для журналу People гороскоп особистого життя всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, кому наступний рік пророкує щастя.

Читайте також: Гроші для Овнів, любов для Терезів: у чому 2024 рік буде успішним для різних знаків Зодіаку.

Фото: pexels.com

Овен

2024 рік для Овнів стане одним із найважливіших за майже 10 років. Це пов'язано з потужними затемненнями 25 березня та 8 квітня. У першій половині року представники Знаку відчують бажання усамітнення та сімейного затишку, а друга буде більш активною і товариською. Астролог каже, що у 2024 році Овни відкриють "нову версію себе". Також вони можуть зустріти важливу людину, яка вплине на становлення їхньої особистості. Овнам відкриється можливість зміцнити стосунки, прийняти важливі довгострокові рішення, такі як переїзд, заручини чи навіть шлюб.

Телець

За словами Томаса, у 2024 році Тельці переживуть "надзвичайно багату та радісну фазу життя", повну нових починань. Для представників знаку це один із найсприятливіших періодів за 12 років, щоб зустріти другу половинку, закохатися, завести дитину або зіграти весілля. Ключем до успіху стане усвідомлення своєї цінності, чесність та сміливість у тому, щоб показати свій справжній характер.

Близнюки

У Близнюків попереду один із найкращих періодів, який спочатку може здатися безперспективним. Не дозволяйте повільному початку 2024 року засмучувати вас, краще використовуйте ці місяці для того, щоб подумати про свої потреби та відпочити. Вже влітку настане щасливий час, коли ви зможете себе реалізувати. Особливо це буде пов'язане з любов'ю та дружбою.

Читайте також: Астрологи назвали знаки Зодіаку, чиї справи значно покращаться у 2024 році.

Рак

У 2024 році у Раків розшириться коло спілкування, зав'яжуться перспективні знайомства та дружба. Астролог Кайл Томас прогнозує, що представники знаку відчують глибоку радість та вдячність за життя. Раків оточуватимуть люди, які їх люблять та поважають. У середині року настане період затишшя, коли Ракам знадобиться усамітнення та відпочинок. Також у 2024 році ви можете возз'єднатися з кимось із минулого, стати ближчими до своїх родичів. Ретроградний Марс у Раку може викликати тертя, конфлікти чи застій у відносинах наприкінці 2024 та на початку 2025 року.

Лев

У 2024 році Леви матимуть активне суспільне життя. Представники знаку можуть досягти популярності та визнання у сфері своєї діяльності. Завдяки цьому з'являться люди, з якими ви відчуєте спорідненість душ. Коли зима зміниться весною, Леви можуть відчути бажання побудувати довгострокові плани разом із своєю половинкою. Остерігайтеся впливу ретроградного Марса: можуть виникнути проблеми, пов'язані з пристрастю, конфлікти з минулого вийдуть на поверхню.

Діва

Якщо в минулому вам докучало "фатальне" романтичне захоплення або нещасливі любовні історії, наближається кінець цієї тенденції. Астролог стверджує, що після 2024 року Діви переживуть поворотний момент у коханні. Слабкі стосунки можуть зруйнуватися, якщо друга половина по-справжньому не підтримувала вас. Вільний час і енергію Діви направлять на те, щоб стати серйознішими, стабілізуватися, побудувати фундамент для майбутнього міцного зв'язку.

Читайте також: Не можна одружуватися та змінювати роботу: що вважається нещасливим у високосному 2024 році.

Фото: pexels.com

Терези

2024 рік у житті Терезів - сприятливий час для довгострокових планів. Це може стосуватися переїзду, зміни роботи, створення сім'ї або навпаки, розлучення. Зірки направляють представників Знаку до нових горизонтів та нового життєвого шляху. Влітку можуть вирішитися конфлікти, які докучали вам довгий час. Наприкінці 2024 року життя Терезів вируватиме, вони опиняться в центрі суспільної уваги. На цій хвилі може з'явитися колишній партнер, з яким у вас був пристрасний роман. Будьте готові дати йому або їй чітку відповідь.

Скорпіон

У Новому році Скорпіонам обіцяють удача, особливо у привабленні другої половинки для одиноких представників знаку. Однак побоюйтеся життєвих уроків у сфері романтичних стосунків та сімейного життя. 2024 рік - не час витати в хмарах, і астролог закликав Скорпіонів стати реалістами, закласти більш міцну основу для свого майбутнього. Затемнення 17 і 18 вересня може спровокувати поворотний момент у коханні, зблизити вас із половинкою або поставити стосунки під питання. Будьте готові до рішучих дій.

Стрілець

Рух планет у 2024 році привабить багатство та удачу в життя Стрільців. Представники знаку відчують зв'язок із спорідненою душею, зміцнять відносини в союзі, що вже склався. У цей час можна будувати довгострокові плани, наприклад, переїзд чи заручини. Якщо ви і ваш партнер вирішите, що "іскра зникла" і підете різними шляхами, говорить астролог, ви зрештою краще розвиватиметеся, володіючи більшою свободою.

Читайте також: Коли найкраще влаштувати весілля у 2024 році: поради нумерологів.

Козеріг

Астролог прогнозує для Козерогів благословення у сфері справжнього кохання, романтичних відносин, побачень, родючості чи дітей. Головне – знайти у 2024 році час для цього, адже ви будете надзвичайно зайняті. Не дозволяйте сприятливому періоду "пройти даремно", тому що подібна удача може прийти до вас лише через 12 років. Крім романтики, поворотний момент настане у родині чи домашньому господарстві. Можлива зміна місця проживання для вас чи ваших родичів.

Водолій

Спочатку 2024 рік може здатися Водоліям важким. Виникне бажання радикально звільнитися від обов'язків, нав'язаних шаблонів поведінки, стати господарем власного життя. Головне - не приймати поспішних рішень, адже на вас чекає успіх у сфері домашнього господарства та сім'ї. 2024 рік принесе більше миру та щастя саме у ці галузі. Самотнім Водоліям Новий рік може відкриє можливості для знайомства. Ваша харизма і впевненість будуть на висоті, а якщо кохання спалахне, воно буде особливо гарячим.

Риби

Якщо ви відчуваєте, що на плечах лежить великий вантаж, астролог радить зібратися і зосередитися на власних потребах. 2024 рік обіцяє зміни, поїздки та спілкування. Знайомства з новими людьми переростуть у дружбу. Також рух Юпітера принесе удачу вашому дому та сім'ї. Ви можете переїхати у більш просторе та радісне місце. Восени відбудеться потужне затемнення, яке стане поворотним моментом у важливих для Риб відносинах. Проблеми чи плутанина навколо бажань можуть розпочатися наприкінці 2024 року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Приготуйте солодкі грінки: блогерка показала, як врятувати зачерствілу паску

Як у домашніх умовах приготувати солодкі грінки із черствої паски, яка залишилася після Великодня, щоб урізноманітнити своє звичне меню  

Як врятувати підмерзлу картоплю на городі: дієві поради

Які температури здатна витримати посаджена в землю картопля, а також як допомогти та врятувати рослини після нічних заморозків 

Міні з воланами і бермуди: стилістка назвала найбільш гарячі тренди сезону

Стилістка Яна Платонова продемонструвала в мережі, який одяг та взуття буде на піку популярності навесні та влітку 2024 року