Лайм

Яким буде 2024 рік для вашого знаку Зодіаку: гороскоп на 12 місяців

З настанням нового року багато людей хочуть дізнатися, що готує їм майбутнє. Астрологи кажуть, що деяким знакам зодіаку 2024 року пощастить із грошима. Чого ж чекати іншим? Ось що говорить про це астрологічний прогноз у журналі Allure.

Читайте також: Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які досягнуть своєї мети у 2024 році.

Фото: pixabay.com

Овен

У 2024 році коло спілкування Овнsd розшириться, що призведе до трансформації у професійному житті. Чекайте на задоволення від роботи, підвищення, суспільне визнання. Проте до кінця року ваша правляча планета Марс стане ретроградним і може спричинити хаос у особистому житті та кар'єрі.

Телець

Цей рік принесе Тельцям несподіванки та внутрішні зрушення. Ви перегляньте те, чого хочете у стосунках чи роботі. Венера, ваша правляча планета та символ кохання, краси і багатства, не стає ретроградною цього року. Це чудова новина, тому що ретроградна Венера часто призводить до напруженості у відносинах та фінансового спаду. На щастя, ви не зіштовхнетеся з цими проблемами у 2024 році.

Близнюки

2024 рік обіцяє стати для Близнюків трансформуючим. Рік починається позитивно, оскільки ретроградний Меркурій закінчується 2 січня, створюючи основу для продуктивного повернення до роботи. Осінь буде найкращим часом, коли ви реалізуєте цілі, яких прагнули на початку року. Знайдіть після цього час, щоб розслабитися та оцінити свої досягнення.

Рак

Цього року Плутон, планета, що символізує смерть та відродження, впливає на основні аспекти кохання та стосунків Раків. Він віщує значні, але позитивні зміни у ваших найближчих відносинах. Місячні затемнення навесні можуть викликати у вас почуття виснаження, тому приділяйте увагу турботі про себе, особливо відпочинку. Обирайте тихі розслаблюючі вечори наодинці або з надійними друзями.

Читайте також: Астрологи назвали знаки Зодіаку, чиї справи значно покращаться у 2024 році.

Лев

Початок 2024 року має вирішальне значення для зміни професійного іміджу та соціального статусу Левів. Хоч би як склалася ситуація, основну увагу приділяйте не амбіціям, а турботі про себе. У період зрушень у соціальному житті постарайтеся знайти баланс між роботою та особистим життям.

Діва

У 2024 році впевненість Дів досягне нових висот. Початок року ідеально підходить для покращення вашого здоров'я, відпочинку, догляду за собою. Подумайте про те, щоб поекспериментувати з новою сміливою зачіскою чи стилем одягу. Дівам відкривається шлях до продуктивної роботи, коли рутина повернеться в норму. Тим не менш, будьте готові до типових проблем ретроградного Меркурія, таких як затримки у поїздках та плутанина у спілкуванні наприкінці року.

Терези

У 2024 році у вашому знаку відбудеться два інтенсивних затемнення, які можуть викликати почуття тривоги та потребувати додаткової турботи про себе. Однак є й позитивний момент: Венера, ваша правляча планета, не буде ретроградною цілий рік. Кохання буде пристрасним, фінансові відносини - вдалими, великі починання - успішними і перспективними. У 2024 році ви зможете дозволити собі стільки змін, скільки забажаєте.

Скорпіон

2024 рік - це рік самоаналізу і перетворюючих зрушень під впливом ретроградності обох ваших правлячих планет, Марса і Плутона. Ретроградний Плутон наголошує на важливості турботи про себе, а Марс закликає сповільнитися і зменшити стрес. Ваша амбітна натура може чинити опір цим змінам, але пам'ятайте, що відпочинок життєво важливий для довгострокової продуктивності та здоров'я.

Читайте також: Не можна одружуватися та змінювати роботу: що вважається нещасливим у високосному 2024 році.

Стрілець

Цей рік передбачає стрес із двома затемненнями, які потенційно можуть зруйнувати дружбу через раптові зміни та загострення емоцій. Ваша прямота, хоч і цінується, в такі моменти може здатися різкою, тому прикусіть язика, щоб уникнути конфлікту. Восени Юпітер, ваша правляча планета, стає ретроградним, закликаючи зосередитися на турботі про себе.

Козеріг

2024 рік для Козерогів робить наголос на самопізнанні. Експансивний Юпітер входить у ваш 6-й Будинок здоров'я, посилюючи рішучість перемогти власні страхи та вади. Стримайте свою фірмову впертість, щоб подолати перешкоди на шляху до зростання. Сатурн, ваша правляча планета, буде ретроградним. Він спонукає до самоаналізу, особливо у відносинах. Цього року також з'являться дві повні у вашому знаку, які розкривають правду про романтичні стосунки. Романтика ще більше актуалізується, оскільки Венера двічі входить у знак Козерога. Ці періоди вказують на гармонію у коханні.

Водолій

У 2024 році Водолії будуть зосереджені на пошуку рівноваги в житті, від поглиблення особистих відносин до просування кар'єрними сходами. Рік починається з великих змін: Уран, ваша правляча планета, рухається прямо, сприяючи змінам у вашому сімейному житті та внутрішньому зростанню. У професійному плані рік буде пов'язаний із самоствердженням. Водолії відчують, що їх цінують.

Риби

У 2024 році Рибам слід подбати про себе та своє здоров'я. Перше місячне затемнення в новому році вплине на ваше інтимне життя, різко його змінить. Цей рік спонукає вас досліджувати як духовні, так і фізичні аспекти ваших стосунків. При цьому важливо не втрачати голову, а залишатися зосередженим на своїй кар'єрі і творчих цілях. Не випускайте з уваги професійні можливості, які пропонує 2024 рік.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії