Лайм

Не тримають язика за зубами: астрологи назвали знаки Зодіаку, яким не варто довіряти секрети

Вони вибалтають ваші таємниці оточуючим

Деякі люди найкраще зберігають чужі таємниці, тоді як інші не можуть утриматися, аби не викласти все начистоту. Якщо ви маєте секрети, якими хочете поділитися, вам буде корисно знати, які знаки Зодіаку не вміють тримати язик за зубами. Астрологи індійського Vogue розповіли, кому не варто відкривати свій потаємний світ.

Читайте також: Астрологи назвали знаки Зодіаку, які ображаються навіть на дрібниці: їх усе зачіпає.

Фото: unsplash.com

Стрілець

Цей кочовий знак Зодіаку не схильний тягати за собою емоційний багаж - ні свій, ні тим паче чужий. Зрештою вони можуть поділитися вашими секретами просто для того, щоб позбутися емоційного тягаря і спонтанно полетіти на Балі, поки ви не встигли на них розсердитися.

Близнюки

Цей повітряний соціальний знак може вибалтувати секрети, які йому довірили. Але це також означає, що Близнюки – ваше джерело №1 всіх прихованих пліток у вашому колі друзів.

Овен

Із цим вогненним знаком у груповому чаті може статися незручний момент з секретом, яким його попросили не ділитися. Але варто пам'ятати, що Овен робить це не для того, щоб насолити.

Діва

Як у прямолінійного знака, внутрішня система Діви працює як добре змащена, акуратно організована машина. Якщо додати туди таємницю, яку не можна нікому розповідати, але яка може нашкодити їхній коханій людині, вся система може дати збій.

Дізнайтеся також, які чоловіки найбільш нав'язливі у залицяннях: астрологи назвали знаки Зодіаку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії