Лайм

Знак мільярдерів: астрологи розповіли, у кого по гороскопу найвищі шанси стати багатієм

Їм щастить із грошима більше за інших

Астрологія вірить, що на характер та долю людини впливає її знак Зодіаку. Стосується це і фінансових питань: хтось не вміє поводитися з грошима, а у когось є найбільший шанс стати мільярдером.

Читайте також: Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким до кінця січня слід бути обережними з грошима.

Ресурс lifestyleasia.com повідомив, що серед усіх знаків Зодіаку Терези є найбільш щасливими з погляду фінансів. Серед багатих знаменитостей, народжених під цим знаком, - Кім Кардаш'ян, Белла Хадід, Кетрін Зета-Джонс та Майкл Дуглас, Вілл Сміт, Кейт Вінслет, Гвінет Пелтроу, Емінем. Є серед Терезів і фактичні мільярдери – бізнесмен Джованні Ферреро (кондитерська компанія Ferrero SpA), модельєр Ральф Лорен, американський інвестор Кен Гріффін та підприємниця Еліс Волтон – одна з 20 найбагатших людей світу.

Кім Кардашьян народилася під знаком Терезів Фото: https://www.instagram.com/kimkardashian/

Розбагатіти Терезам допомагає звичка ретельно зважувати всі свої рішення. Крім того, знаком керує планета кохання та багатства Венера. Терези вважаються досить консервативними, коли справа доходить до прийняття фінансових рішень, але їхній вибір зазвичай окупається в довгостроковій перспективі, забезпечуючи стабільність та безпеку. Терези також відомі своєю щедрістю, і за цю якість дуже подобаються людям.

Читайте також: Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, для яких гроші важливіші за любов.

Крім Терезів, у кар'єрі та грошах часто щастить Тельцям, Овнам та Козерогам. Вони амбітні, прагнуть досягти успіху в професійному житті, тому і вважаються щасливими. Якщо ж казати про знак Зодіаку, який найчастіше страждає від безгрошів'я, то таким астрологи вважають Стрільців.

Дізнайтеся, яким знакам Зодіаку найбільше пощастить із грошима до кінця 2024 року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення