Лайм

Манікюр з поцілунками – яскравий тренд на День закоханих: фото

Такий дизайн буде гарно виглядати на нігтях будь-якої форми та довжини

Напередодні Дня святого Валентина чи, як його ще називають, Дня всіх закоханих модниці вже замислюються над тим, яким манікюром урізноманітнити свої святкові образи. І якщо ви вже робили дизайн із сердечками, прикрасьте нігті поцілунками. theLime зробив невелику добірку з креативними ідеями.

Читайте також: Весняний тренд манікюру, колір якого підкорює модниць в усьому світі: фото.

Якщо ви не любите надто яскраві відтінки, вибирайте класичний французький манікюр, для якого нігтьову пластину покрийте неяскравим бежевим або пастельно-рожевим тоном лаку, а на кінчик нігтя формою півмісяця нанесіть білий колір. Доповнити такий нейл-арт можна зображенням поцілунку на одному нігті або кількох.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Зображення поцілунку можна нанести на нігті, намалювавши його від руки. Для цього знадобиться тонкий пензлик і, природно, художні навички.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також такий дизайн можна зробити за допомогою стемпінгу – тобто перенести на ніготь за допомогою штампу малюнок із трафарету. Робимо манікюр, покриваємо ніготь основним кольором та вибираємо колір стемпінгу, який має контрастувати з основним.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Якщо малювати поцілунки пензлем немає бажання або не вистачає художніх навичок, такий нейл-арт можна зробити за допомогою спеціальних наклейок-слайдерів. Такий манікюр точно привертатиме увагу оточуючих.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Тілесний манікюр – вічна класика, яка ніколи не вийде із моди: добірка стильних дизайнів.

Довгі нігті можна прикрасити зображення поцілунків різного кольору. Найчастіше вибирають відтінки рожевого та червоного. Для розмаїття можна також поекспериментувати з білим.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ще один варіант такого дизайну: покриваємо нігті основним кольором, сушимо в лампі, потім наносимо на губи червону чи яскраво-рожеву помаду або блиск і "цілуємо" нігті для отримання оригінального візерунка. Потім покриваємо топом, щоб закріпити малюнок.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найчастіше для такого нейл-арту вибирають світлі кольори основного гель-лаку – бежевий, ніжно-рожевий чи білий. Проте можна поекспериментувати і з темними відтінками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Манікюр омбре не виходить із моди в 2024 році: добірка красивих дизайнів і поєднань кольорів.
  2. Леопардовий манікюр - сміливий тренд 2024 року: вибір модних дизайнів.
  3. Головні тренди манікюру на 2024 рік: як виглядають актуальні кольори та дизайни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня