Лайм

Не варто їм довіряти: астрологи назвали знаки Зодіаку, які дають пусті обіцянки

Експерти поділилися детальним прогнозом

Окрім найнебезпечніших знаків Зодіаку, є також ті, хто любить вести пусті розмови. Які символи опинились у цьому списку та чим це пояснюється, розповіли фахівці порталу YourTango.

Читайте також: Вони досягнуть бажаних висот: знаки Зодіаку, яким пощастить на початку весни.

Фото: unsplash.com

Близнюки

Коли цей символ дає обіцянку, то має щирий намір її виконати, проте на цьому шляху може багато чого статися, що завадить задуманому здійснитися. Даючи комусь обіцянку, Близнюки не думають про те, чи зможуть її виконати. Насправді їм важко зосередитися на якомусь завданні, і вони можуть "більше відкусити, аніж прожувати", пояснюють експерти. Представники цього знаку мають страх бути несхваленими в очах в інших, тому будь-якою ціною дадуть обіцянку, навіть якщо потім доведеться забути про неї.

Водолій

Даний символ може щось комусь пообіцяти, аби отримати бажане. Він використовує обіцянку як своєрідну валюту, не замислюючись над тим, чи потрібно її дотримуватись. Люди цього знаку виступають маніпуляторами, які вміють виправдатись як перед собою, так і перед іншими, щоб "не псувати загальне благо". Іноді Водолій може демонструвати більш суперечливий характер, особливо коли йдеться про дотримання домовленостей. Якщо вони відчуватимуть тиск на тлі виконання обіцянки, то з'являється ще більша ймовірність, що вони не будуть її виконувати.

Терези

Цей знак має потребу догоджати іншим, і хоче, щоб усі були щасливі. Терези прагнуть, щоб їх сприймали як людину, якій можна довіряти; людину, яка є надійною, і через це готові дати обіцянки, але не завжди готові їх виконати. Цим символам набагато б легше було б залишатися чесними та визнати, що вони, можливо, щось не хочуть робити, проте навряд чи Терези вчинять саме так. Вони хочуть, щоб оточуючі думали про них добре, навіть захоплювалися ними.

Читайте на тему: Зможуть "озолотитися" у березні: астролог розповіла, кому пощастить з грошима за гороскопом.

Фото: unsplash.com

Риби

Представники даного символу за своїм характером є добрими і прагнуть допомогти кожному, хто цього потребує. Біда заключається в тому, що їм важко буває сказати "Ні". Вони погоджуються і дають обіцянки наліво і направо, а коли приходить час їх виконувати, то Риби різко стають занадто зайнятими, щоб здійснити хоча б щось із сказаного. Люди цього знаку – ідеалісти, і хочуть думати про себе як про людину, яка завжди виконує обіцянки. Однак коли все доходить до реальних дій, то їх виконання миттєво відкладається.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що має бути на святковому столі на Великдень, а що ставити не можна: список страв і напоїв

Які страви обов'язково мають бути на святковому столі на Великдень, а які страви та напої не варто на нього ставити і чому  

Якщо не встигли спекти паску: найпростіший рецепт крафіна, який можна приготувати до свята

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну паску-крафін на дріжджовому тісті, щоб здивувати гостей та побалувати близьких на Великдень 

Чи можна пекти паски у Страсну п'ятницю: народні традиції і що говорить церква

Чому паски можна пекти у Страсну п'ятницю, яка у 2024 році випадає на 3 травня, а також що ще обов'язково потрібно зробити в цей день