Лайм

Вважають себе кращими за інших: які знаки Зодіаку вважають найбільшими снобами

Вони не приховуватимуть своє ставлення і одразу дадуть це зрозуміти

Якщо хтось успішний і багатий, носить дизайнерський одяг і їздить на найдорожчі курорти, це ще не означає, що він сноб. Але якщо ця людина повертає ніс від ваших нарядів і зверхньо дивиться на вашу бюджетну відпустку, її цілком можна назвати снобом. Астрологи видання Best Life розповіли, які знаки Зодіаку мають такі характеристики.

Читайте також: Мають завищені стандарти: яким знакам Зодіаку важко догодити.

Фото: Getty Images

Козеріг

Козероги вважають, що заслуговують найкращого, тому що так багато працюють, щоб це заслужити. І вони просто не можуть зрозуміти людей, які не хочуть працювати цілодобово, аби мати хороші речі. Астролог каже, що "вони нічого не можуть вдіяти з тим, що у них чудовий смак і вважають все, окрім найкращого, неякісним".

"Або речі відповідають їхнім стандартам, або ні. Це стосується і людей. І будьте обережні: Вони готові скаржитися, якщо щось піде не за їхнім сценарієм", - додав він.

Телець

Тільцями керує Венера, планета краси, тому вони цінують гарні речі – аж до того, що їх вважають матеріалістами. Однак їхній снобізм більше пов'язаний з їхнім опором змінам.

"Уперті Тільці твердо стоять на своєму, - пояснює астролог. - Їхній опір змінам сприймається як снобізм". А оскільки Тельці – такий спокійний знак, це ставлення проявляється, коли інші привносять у їхнє життя драму.

Читайте також: Думають тільки про себе: астрологи назвали найбіьш самозакохані знаки Зодіаку.

Терези

Терези випромінюють вишуканість. Вони знаються на кращих винах і відвідують найексклюзивніші заходи. І хоча це один із найдружніших і найчарівніших знаків Зодіаку, вони люблять підніматися соціальними сходами.

"Тіньова сторона Терезів може показати нам людину легковажну, поверхневу і готову йти в той бік, куди вітер дме в даний момент", - пояснює астролог. І додає, що Терези можуть "стати відчуженими" і змусити "людей відчувати, що з ними буквально розмовляють зверхньо".

Водолій

Ви можете здивуватись, що Водолій потрапив до цього списку, якщо знаєте цей знак Зодіаку. Але їхнє інтелектуальне ставлення може часто переходити у покровительське.

"Водолії прогресивні, але іноді вони доводять це до крайності і дивляться зверхньо на все (або на когось), що не є таким же сучасним, як вони самі, - каже астролог. - Не знаєте найкрутіший інді-гурт, фільм або книгу? Тоді не зв'язуйтесь з Водолієм".

Дізнайтеся також, які знаки Зодіаку розуміють життя краще за інших.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня