Лайм

Сильний, смішний, впливовий: яких чоловіків шукають для шлюбу жінки по знаку Зодіака

Представниці кожного Знаку мають свої критерії

Астрологи часто говорять про сумісність знаків Зодіаку для шлюбу, дружби чи роботи. Вважається, що знання таких аспектів допомагає побудувати максимально гармонійні відносини. Так, ресурс Collective World розповів, яких чоловіків шукають для шлюбу жінки за знаком Зодіаку.

Читайте також: Створюють проблеми на рівному місці: які знаки Зодіаку самі псують свої стосунки.

Фото: pexels.com

Овен

Жінка-Овен впевнена в собі, сильна та незалежна, тому на неї нелегко справити враження. Щоб розкрити свою м'яку і жіночну сторону, вона шукатиме могутнього чоловіка, який може взяти на себе ініціативу і показати їй, наскільки він сильний. Жінці-Овну потрібен хтось, хто зможе впоратися з її палкою вдачею, але не буде її залякувати, а надихне її бути ще більш амбітною.

Телець

Жінка-Телець може здатися жорсткою та відстороненою, але в неї найм'якше і найдобріше серце, яке бачать тільки її близькі друзі. Їй потрібен добрий чоловік, який подарує їй тепло, турботу та любов, щоб вона могла почуватися комфортно та розслаблено поряд з ним. Жінці-Тільцю потрібне плече, на яке можна спертися, коли вона втомилася і пригнічена, бо вона сама звикла бути опорою для інших.

Близнюки

Жінка-Близнюки сповнена життя та енергії, любить гуляти і добре проводити час, тому для шлюбу вона шукає веселого чоловіка. Ключем до її серця завжди буде гарне почуття гумору та товариськість. Їй ніколи не набридне розумний чоловік, який зможе розсмішити її та зрозуміти її гострий гумор, не ображаючись і не засуджуючи її.

Читайте також: Вважають себе кращими за інших: які знаки Зодіаку є найбільшими снобами.

Фото: pexels.com

Рак

Жінка-Рак чесна і точно висловлює свої почуття, не ходячи колами і не граючи в ігри. Саме тому для шлюбу їй потрібен чесний чоловік, який із самого початку повідомляє їй про свої наміри, щоб вона могла почуватися з ним у безпеці та довіряти йому. Їй потрібна людина, яка не збиватиме її з пантелику своєю непередбачуваністю та ексцентричними витівками.

Лев

Жінка-Лев уперта, владна і любить бути лідером у стосунках, тому вона не може бути з кимось, хто такий же впертий. Для шлюбу вона шукає спокійного чоловіка, який буде зважати на її рішення і плани, навіть якщо вони змінюються в останню хвилину. Їй потрібна любляча і зацікавлена людина, і у відповідь вона зробить його життя веселим, захоплюючим і сповненим сюрпризів.

Діва

Жінка-Діва любить увагу і деталі, тому для шлюбу їй потрібен уважний чоловік, який її шалено кохатиме і вважатиме ідеальною. Вона не може бути з кимось, хто шкодує для неї свій час та енергію, або з кимось, хто емоційно недоступний. Їй подобається бути з чуйним і завжди закоханим чоловіком, який дивиться тільки на неї.

Читайте також: Вважають себе найголовнішими: які знаки Зодіаку люблять керувати іншими.

Фото: pexels.com

Терези

Жінка-Терези сором'язлива і стримана, але в неї є прихована сторона, яку можуть проявити лише деякі чоловіки. Для шлюбу їй потрібен грайливий чоловік, який не полінується докласти більше зусиль, щоб завоювати її серце. Їй потрібна людина, яка вирізняється своєю харизмою і надихає її насолоджуватися життям повною мірою, тому що вона не може зробити це самостійно.

Скорпіон

Жінка-Скорпіон лякає багатьох чоловіків своєю загадковістю та впевненістю. Багато людей можуть прийняти її характер за зарозумілість, тому для шлюбу їй потрібен впевнений у собі чоловік, який не боїться підійти і привернути до себе її увагу. Їй потрібна людина, яка зможе бути з нею, не намагаючись постійно з нею змагатися або пригнічувати її унікальність, а також зможе підтримати її навіть у ті моменти, коли всі інші відвертаються.

Стрілець

Жінка-Стрілець завжди шукає нових пригод, любить нові місця та знайомства з новими людьми. Їй потрібен спонтанний чоловік, який теж любить ці речі і може приєднатися до неї у будь-яких починаннях. Вона шукає не просто кохану людину, а й кращого друга, який розділить із нею всі інтереси.

Читайте також: Подарунок для тещі: астрологи назвали найкращих зятів за знаком Зодіаку.

Фото: pexels.com

Козеріг

Жінка-Козеріг любить свою сім'ю та цінує облаштований побут. Для шлюбу вона шукає чоловіка-сім'янина, який розділить її цінності і докладе всіх зусиль, щоб побудувати родину та щасливий дім. Вона захоплюється чоловіками, які дбають про своїх рідних, бо це показує, що вони можуть бути добрими та надійними чоловіками.

Водолій

Жінка-Водолій боїться зобов'язань і важко довіряє людям, тому для шлюбу їй потрібен наполегливий чоловік. Вона може спробувати відштовхнути когось лише тому, що не хоче закохуватися в нього, тому чоловік, який легко здається, нічого з нею не досягне. Їй потрібен хтось, хто залишиться поряд попри все.

Риби

Жінка-Риби романтична та сентиментальна, і їй потрібний хтось, хто її зрозуміє. Її ідеальний партнер - це романтичний чоловік, який пише їй довгі листи, освідчується в коханні, водить її в гарні ресторани і публікує про неї повідомлення у своїх соціальних мережах. Їй потрібне таке кохання, якому люди заздрять, і такий шлюб, у якому навіть після багатьох років спільного життя проявляється ніжне кохання.

Фото: pexels.com

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Щоб паска на Великдень вдалася: секрети ідеальної випічки від Лілії Цвіт

Через якісь помилки та поширені причини не піднімається тісто на паску, а випічка тріскається, западає всередину або підгоряє  

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Які фасони жіночих штанів приглянути на весняний сезон, а також з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу 

Не кришиться і чудово фіксує декор: рецепт желатинової глазурі для пасок

Як приготувати глазур для пасок з желатином, яка не кришиться при розрізанні - простий рецепт