Лайм

Їхнє кохання витримує розлуку: які знаки Зодіаку не бояться стосунків на відстані

Астрологи розповіли про характери знаків

Стосунки на відстані багатьом даються непросто, і навіть деякі зірки розповідають, як справляються з таким викликом долі. Астрологія вірить, що здатність підтримувати почуття, незважаючи на час, проведений порізно, залежить від знаку Зодіаку. Ресурс Collective World розповів, для яких знаків це характерно.

Читайте також: Їх неможливо не помітити: які знаки Зодіаку вважають найпривабливішими.

Фото: Getty Images

Рак

Любов Раків є глибокою і безмежною, і як тільки вони прив'язуються до людини, їм буде нелегко від неї відмовитися. Раки схильні зберігати той самий закоханий погляд на свою половинку протягом тривалих періодів часу. Опинившись нарізно, вони не впадають у тугу і розпач, а чекають наступної зустрічі, зігріті із теплом своїх спогадів.

Терези

Вірність для Терезів - це даність, і вони очікують того ж від своїх партнерів. Неважливо, як довго Терези були в розлуці зі своїми половинками - вони готові попри все залишатися поряд із ними. Хоча представники цього знаку не люблять самотність, опинившись віч-на-віч зі своєю коханою людиною, вони миттєво надолужують втрачене.

Читайте також: Астрологи розповіли, на яких жінках мріють одружитися чоловіки за знаком Зодіаку.

Козеріг

Козероги мають прямолінійний і прагматичний погляд на стосунки, любов і час, проведений у розлуці. Хоча деякі знаки можуть висловлювати розчарування щодо перспективи місяцями не бачитися зі своїм партнером, Козероги сприймають це спокійно. Хоча вони рахують хвилини до возз'єднання, представники цього знаку не влаштовуватимуть трагедію через тимчасову розлуку.

Водолій

Водолії завжди занурені у власні думки, тому часто не помічають часу. Представники цього знаку здатні переводити свої складні емоції у непрямі форми спілкування. Їхні почуття та нескінченний потік внутрішнього діалогу завжди повертається до їхнього коханого співрозмовника, незалежно від того, в якій точці світу він знаходиться у будь-який момент. Саме тому Водолії відчувають зв'язок зі своєю половинкою, навіть якщо давно не бачилися.

Дізнайтеся також, які знаки Зодіаку створюють проблеми на рівному місці та самі псують свої стосунки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Приготуйте котлети з "сюрпризом": діти точно будуть просити добавки

Пропонуємо приготувати котлети з кабачками, які будуть їсти навіть діти. Використовувати можна куряче філе або свинину

Вершники Апокаліпсису вже мчать на болота: ясновидець Хорс розповів про перемогу України

Український характерник Хорс пророкує два місяці важких боїв, після яких Україна отримає перемогу, а Росія запросить перемир'я

Помідори жовтіють і сохнуть: як врятувати розсаду і знищити шкідників

Розсада помідорів у відкритому грунті може почати жовтіти і сохнути. Розповідаємо, чим врятувати рослини