Лайм

Астрологи розповіли, з якими жінками мріють одружитися чоловіки по знаку Зодіаку

Фахівці назвали особливості їхніх характерів та вподобань

Обрати супутника чи супутницю для шлюбу - задача не з легких, і кожен у цій справі має свої основні критерії, яких прагне дотримуватись. Раніше астрологи називали тих, хто пізно одружується, а цього разу розповіли, яких жінок для сім'ї шукають чоловіки по знаку Зодіаку. Відповідною інформацією поділилися експерти порталу YourTango.

Читайте також: Тріумф у кар’єрі і любовні пригоди: квітень переверне життя цих трьох знаків Зодіаку.

Фото: unsplash.com

Овен

Чоловік цього знаку буде шукати супутницю, яка буде йому рівною. Вона має бути впевненою в собі, сміливою та готовою до ризику. Також ідеальна жінка для Овнів поділятиме їхні потреби у постійних пригодах та викликах, наприклад, для неї не буде проблемою стрибнути з парашутом чи покататися на зіплайні разом зі своїм обранцем.

Телець

Чоловік цього знаку мріє жити із тією, хто дасть йому простір, коли це необхідно, і разом з тим розуміє, наскільки важливо отримувати задоволення від життя у вільний від роботи час. Також жінка його мрії має розбиратися у хорошій їжі, гарних запахах і знати, що таке елегантність, оскільки ці фактори є важливими для Тельців.

Близнюки

Ці люди відомі різними сторонами своєї особистості, а тому чоловікам такого знаку потрібна жінка, яка дозволить їм не забувати про реальність та дасть змогу міцно стояти ногами на землі. Близнюки будуть шукати жінку, яка буде готова до чогось нового, але при цьому зберігатиме у собі практичність та простоту.

Рак

Чоловіки-Раки романтичні, емоційні і турботливі, тому коли вони одружуються, то обирають ту, яка буде їм відданою і надійною. Ці якості є одними із найважливіших для них.

Читайте на тему: Їхня пристрасть затьмарює все: три знаки Зодіаку, які не можуть жити без серіалів.

Фото: unsplash.com

Лев

Чоловіки-Леви є доволі кокетливими і впевненими у собі, тому вони шукатимуть жінку, яка розуміє, що у стосунках вона має бути за чоловіком. Супутниця для них має бути веселою і готовою до чогось несподіваного, інколи навіть божевільного.

Діва

Чоловікам-Дівам потрібна жінка, яка може поговорити на інтелектуальні теми та при цьому дозволить їм почуватися самими собою, мати можливість разом перезавантажитися після рутинних робочих буднів.

Терези

Чоловік-Терези шукатиме ту, яка буде схожа на нього. На його думку, шлюб має бути ідеально збалансованим, і це найкращим чином можна досягнути у тому випадку, коли партнери мають багато спільного.

Скорпіон

Вони не люблять брехні, тому жінка яку обере Скорпіон, має бути доволі чесною, але не надто прямою. Скорпіону потрібна та, хто буде з повагою ставитися до його почуттів, але ключовим фактором для одруження для них є саме споріднена з іншою людиною душа.

Стрілець

Стрільці не люблять почуватися замкненими, тому надто вразливі жінки їм не підходять. Вони, скоріше за все, одружаться з жінкою, яка позитивно ставиться до змін, любить подорожувати і демонструє неймовірну кмітливість, оскільки Стрільці люблять довго розмовляти на різні теми.

Читайте на нашому сайті: У квітні мають особливі чари: три найбільш привабливих знаки Зодіаку.

Фото: unsplash.com

Козероги

Вони люблять присвячувати більшу частину свого часу роботі, тому їм потрібна жінка, яка теж є доволі пристрасною до професії і буде розуміти важливість самореалізації. Та, з якою одружиться чоловік-Козеріг, має любити природу, бути творчою та дуже надійною. Вони не люблять людей, які звикли часто змінювати свої рішення.

Водолій

Чоловік-Водолій за своєю природою має бунтарський і незалежний дух, а тому і його супутниця має любити вчитися новому та постійно щось пізнавати. Представники цього знаку відкидають подалі старомодні кліше та ідеї, які не викликають у них захоплення.

Риби

Чоловік-Риби одружиться на тій жінці, яка сприймає кохання так само, як і він. Вони будуть наполегливо працювати, аби зберегти іскру у своєму шлюбі, і будуть усе робити для того, аби з року в рік почуватися тими самими молодятами, незважаючи на те, що провели разом вже багато часу.

  • Не можуть сказати "ні": почитайте, які знаки Зодіаку легко піддаються на вмовляння та маніпуляції.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Щоб паска на Великдень вдалася: секрети ідеальної випічки від Лілії Цвіт

Через якісь помилки та поширені причини не піднімається тісто на паску, а випічка тріскається, западає всередину або підгоряє  

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Які фасони жіночих штанів приглянути на весняний сезон, а також з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу 

Не кришиться і чудово фіксує декор: рецепт желатинової глазурі для пасок

Як приготувати глазур для пасок з желатином, яка не кришиться при розрізанні - простий рецепт