Лайм

Які знаки Зодіаку можуть довго залишатися в стосунках, навіть якщо кохання немає

Їм складно наважитися на розставання

Особисті стосунки мають багато відтінків, сторін, а також періодів. Наприклад, раніше астрологи розповіли про знаки Зодіаку, які не бояться відносин на відстані, а цього разу назвали тих, хто може бути поруч із людиною навіть тоді, коли кохання вже минуло. Чому так відбувається, пояснили фахівці порталу Collective World.

Читайте також: Характер з перцем: які жінки по знаку Зодіаку мають найсильнішу особистість.

Фото: unsplash.com

Рак

Цей знак Зодіаку понад усе прагне стабільності та комфорту, і це не є погано, однак в особистому житті може тягнути за собою небажані наслідки. Раки можуть залишатися в тривалих стосунках навіть тоді, коли не почуваються в них коханими та не надто хочуть бути з цією людиною. Проте ідея вірності часто перемагає. Вони схильні чіплятися за людей і стосунки, щоб виправдати власні рішення і очікування - замість того, аби діяти незалежно і не боятися поглянути правді у вічі. В намаганнях захистити себе від розбитого серця чи труднощів Раки будуть міцно триматися за те, що мають, навіть коли це не любов.

Телець

Це - уперті та віддані люди, які сміливо відстоюють свої рішення, навіть якщо вони не найкращі. Якщо поруч із людиною Телець почувається комфортно, то зробить практично усе, аби утримати того, хто поруч. При цьому він буде ігнорувати ознаки того, що щось іде не так. Тельці міцно триматимуться за свого обранця, і справа навіть не в любові, а в тому що в глибині душі вони бояться залишитись на самоті, без стосунків.

Читайте на тему: Не сумніваються в собі: які знаки Зодіаку вважають найбільш впевненими.

Скорпіон

На відміну від Рака чи Тельця, прив'язаність Скорпіона до "неправильної" людини зовсім не пов'язана з комфортом. Навпаки, він не боїться глибоких емоційних зв'язків, і це дозволяє представникам цього знаку почуватися по-справжньому щасливими. Однак вони можуть сплутати яскраві емоції з коханням, і все через те, що у стосунках Скорпіону перш за все потрібна глибина, але у ній вони можуть легко загубитися на тлі інших емоцій, наприклад, ревнощів. При цьому Скорпіони будуть переконувати себе, що ревнощі - це одна зі складових усіх стосунків, і вони всім серцем будуть вірити в те, що така прихильність є справжнім коханням, навіть якщо всі навкруги будуть говорити протилежне.

  • Доля готує кармічну компенсацію: тдізнайтесь, які три знаки Зодіаку отримають щедру винагороду у квітні.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Паски печуть у Чистий четвер: головні ритуали та народні прикмети

В який день прийнято пекти паски, яка атмосфера має бути в будинку, а також які прикмети пов'язані з приготуванням пасок на Великдень  

Меню на Великдень-2024: ідеї смачних страв на святковий стіл

Як у домашніх умовах приготувати свинину із сухофруктами, печінковий паштет, запечену скумбрію, профітролі з начинкою та салат на Великдень

Принесе фінансові можливості: яким знакам Зодіаку пощастить з грошима у травні

Овнів, Козерогів та Близнюків чекає фінансовий успіх у травні - астрологи поділилися прогнозом для цих знаків Зодіаку