Лайм

Їхня аура приваблює удачу: астрологи назвали найбільших щасливчиків по знаку Зодіаку

Якщо вірити астрології, щомісяця ті чи інші знаки Зодіаку отримують подарунки Всесвіту: для них настає особливо сприятливий період, ладитися особисте життя і фінанси. Але є знаки, яких удача любить більше за інших завдяки особливій аурі. Ресурс Collective World розповів про них детальніше.

Читайте також: Дбайливі та надійні у шлюбі: які знаки Зодіаку вважають найкращими чоловіками.

Фото: Getty Images

Лев

Успіх Левів полягає у властивій їм чарівності та приємному характері. Леви здатні пристосуватися до будь-якої соціальної ситуації і знаходять підхід до будь-якої людини, з якою зустрічаються. Лев завжди почуватиметься комфортно у будь-якому оточенні, заспокоюючи людей своєю явною харизмою та гумором. В результаті успіх, здається, слідує за Левами, куди б вони не пішли, і в кожній сфері їхнього життя відкриваються нові можливості.

Діва

Діви - невтомні перфекціоністи, і як тільки вони встановлюють для себе чітку мету, згодом знаходять найкращий спосіб довести її до кінця. Неважливо, чи це буде ремонт вдома чи підвищення зарплати: як тільки Діва сфокусується на бажанні, вона не заспокоїться, доки воно не стане реальністю. Цікаво, що Діви часто не вірять у удачу. Вони вважають що успіх у їхньому житті - результат їхньої завзятості, працьовитості, непохитної роботи.

Читайте також: Характер з перцем: які жінки за знаком Зодіаку мають найсильнішу особистість.

Стрілець

Керовані Юпітером – планетою удачі та процвітання – Стрільці нескінченно позитивні. Тоді як інші можуть розглядати випадкову подію як бентежну або навіть катастрофічну, Стрільці бачать її в більш оптимістичному світлі. Завдяки цим якостям вони знаходять вихід там, де інші бачать глухий кут. Коли стосунки для них раптово закінчуються або вони втрачають роботу, Стрільці стають на шлях до чогось кращого. Вони вважають за краще оптимізувати хороше і мінімізувати погане на благо свого психічного і фізичного благополуччя.

Риби

Риби мають більш глибоке розуміння Всесвіту, знання про життя і всі його таємничі явища. Завдяки цій вродженій інтуїції, Риби, здається, завжди знають, яких ситуацій слід уникати, а чого слід усім серцем прагнути. Удача Риб часто полягає в тому, щоб прислухатися до внутрішнього голосу і дотримуватися порад, які їм дає Всесвіт.

Дізнайтеся також, які знаки Зодіаку вважають найпривабливішими.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Чистий четвер 2024: що не можна робити в цей день, традиції і обряди

Що можна, а що не можна робити у Чистий четвер 2 травня - традиції, обряди та заборони церковного свята Страсного тижня перед Великоднем

Має особливу силу: що таке четвергова сіль і як правильно її готувати

Як у домашніх умовах зробити четвергову сіль у Чистий четвер перед Великоднем, а також для чого її можна використовувати

Як захистити буряки і моркву від шкідників: натуральний засіб відлякує довгоносика і мурах

У травні на буряках може з'явитися довгоносик - чим обробити грядки, щоб відлякати шкідників, прогнати мурах з городу