Лайм

Фліртують з кожним зустрічним: які знаки Зодіаку вважають найбільш кокетливими

Вони демонструють легкість у спілкуванні

У квітні настав ретроградний Меркурій, і раніше фахівці ділилися прогнозами щодо небезпеки цього явища для певних знаків. Цього ж разу експерти порталу Astrotalk назвали тих представників астрологічного світу, які добре знаються на флірті.

Читайте також: Три знаки Зодіаку чекає великий кар'єрний стрибок цієї весни.

Фото: unsplash.com

Близнюки

Вони відомі своєю дотепністю та вмінням гарного говорити. Цей знак підкеровується планеті Меркурій - планеті спілкування, а тому порозмовляти із кимось та підтримати легку цікаву розмову - звичайна справа для них. Близнюки - повітряний знак, який цікавиться абсолютно усім. Він вміє ставити правильні питання, які зацікавлять співрозмовника. Представники цього знаку мають кокетливий характер, і саме це часто дозволяє їм дізнатися багато інформації про інших.

Терези

Вони підкеровуються планеті Венера - планеті любові та краси, і тому мають природну схильність до гармонії і естетики. Це повітряний легкий знак, який не уявляє свого життя без глибоких емоційних зв'язків і стосунків. Терези відомі своєю ввічливою та приємною поведінкою, і це робить їх надзвичайно легкими у спілкуванні. Вони часто використовують свій шарм для того, щоб створити певний баланс і переконатися у тому, що оточуючі почувають себе комфортно.

Скорпіон

Представники цього знаку мають репутацію таємничих і трохи імпульсивних, однак, коли справа доходить до флірту, вони знають, як створити глибокі якісні стосунки. Знак, який підкеровується планеті Плутон, обожнює трансформації та змістовні розмови. Він часто фліртує, створюючи тим самим міцний емоційний, майже гіпнотичний зв'язок. Стиль флірту Скорпіонів може виглядати витончено, тому в більшості випадків співрозмовник залишається приємно зачарованим таким спілкуванням.

Читайте на тему: Нове для них – найгірше випробування: ці три знаки Зодіаку бояться змін, як вогню.

Стрілець

Вони підкеровуються Юпітеру, і відомі своєю любов'ю до пригод та хороших жартів. Це - оптимістичний знак, який завжди бачить склянку наполовину повною. Також він - майстер хорошого гумору і може демонструвати веселу форму флірту. Стрільці обожнюють флірт, який базується не на глибоких емоційних зв'язках, а більше на насолоді моментів та спільному сміху.

  • Їхня аура приваблює удачу: раніше астрологи назвали найбільших щасливчиків по знаку Зодіаку.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Принесе фінансові можливості: яким знакам Зодіаку пощастить з грошима у травні

Овнів, Козерогів та Близнюків чекає фінансовий успіх у травні - астрологи поділилися прогнозом для цих знаків Зодіаку

Щоб паска на Великдень вдалася: секрети ідеальної випічки від Лілії Цвіт

Через якісь помилки та поширені причини не піднімається тісто на паску, а випічка тріскається, западає всередину або підгоряє  

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Які фасони жіночих штанів приглянути на весняний сезон, а також з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу