Лайм

Час готувати літній гардероб: які фасоні і кольори будуть в моді цього літа

Зверніть увагу на легкі тканини та спідниці-балони

Літо у модниць асоціюється із сарафанами, сукнями різної довжини та спідницями, а також короткими шортами. Тому напередодні нового сезону багато хто з нас вирішив переглянути свій гардероб і доповнити його. theLime зробив для вас невелику добірку з трендами літа, якими поділився український дизайнер та засновник бренду ANDRE TAN Андре Тан.

Читайте також: Міні з воланами та бермуди: стилістка назвала найгарячіші тренди сезону.

Які фасони та кольори в тренді?

Спідниця-балон

Спідниця-балон - це вільна спідниця, зібрана зверху і знизу на стрічку або тасьму, довжиною до коліна або трохи нижче за нього, але не максі. Такий фасон вже був на піку популярності у 1980-х, на початку 2000-х, а минулого року знову повернувся до трендів. На думку Андре Тана, такі спідниці можна носити з будь-чим, але краще – з грубим верхом, щоб створити цікавий контраст.

Фото: instagram.com/andre_tan_official

Флористика

У тренді квіткові принти, а також 3D-квіти та аксесуари у формі квітів. Це можуть бути об'ємні прикраси на футболках, топах або сукнях або акцентні аксесуари.

Фото: instagram.com/andre_tan_official

Колір вершкового масла

Якщо у 2023 році на піку популярності був червоний колір і всі його відтінки, то у 2024 слід звернути увагу на колір вершкового масла, який також називають екрю та колір кокосового молока. Це – ніжний та сонячний відтінок жовтого. Можна приглянути лляний костюм на літо або купити джинсову спідницю.

Фото: instagram.com/andre_tan_official

Читайте також: Сукня з великим коміром – фаворит серед модниць: які фасони вибрати на випускний.

Летючі тканини

Легкі та повітряні тканини – ось основа літнього гардеробу 2024. Блузки, сукні, спідниці та костюми з таких тканин пастельних відтінків подарують почуття комфорту та підкреслять жіночність.

Фото: instagram.com/andre_tan_official

Білизняний стиль

Романтичні сукні-комбінації, елегантні топи-бюстьє, мереживні деталі, шовкові накидки і навіть напівпрозорі бра – все це буде модно цього літа. Але не варто забувати про баланс. Такі речі краще поєднувати з більш стриманими елементами, наприклад, з об'ємними піджаками, класичними брюками або грубими черевиками.

Фото: instagram.com/andre_tan_official

Цікаві новини для вас:

  1. У чому піти на випускний: добірка стильних та сучасних образів від Андре Тана.
  2. Леопардове взуття - найбажаніше серед модниць: як носити і з чим поєднувати сміливий принт.
  3. Як стилізувати шорти, щоб образи не здавалися застарілими: 7 нових способів.

Новини партнерів

Читайте також

Як збільшити розмір головок часнику за допомогою простого підживлення у червні

Щоб покращити врожай часнику та збільшити розмір його головок, слід провести підживлення калієм – відео, як удобрювати часник у червні

Гуакамоле – ідеальний сніданок: рецепт, для якого не потрібно світло

Як у домашніх умовах приготувати гуакамоле з авокадо на сніданок, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї під час вимкнення світла 

Знайдіть час: 3 знаки Зодіаку, які відчайдушно потребують літньої відпустки

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким потрібна відпустка - у списку опинилися Телець, Діва і Риби - фахівці пояснили причину