Лайм

В довжині міді і мідаксі: стилістка показала актуальні сукні на весну 2024

Урізноманітніть свій гардероб

Весна вже повністю вступила у свої права, і багато хто з нас вирішив переглянути свій гардероб і доповнити його трендовими новинками. І якщо ви вже оновили його речами чи взуттям, які вважалися трендами 1990-х, пригляньте також сукні.

Про те, які моделі зараз на піку популярності, докладніше розповіла стиліст Яна Платонова на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Читайте також: Головні тренди літа 2024 року, про які має знати кожна модниця: фото.

Багато модниць обожнюють теплу весну і літо за те, що можна носити різні сукні. Зараз у тренді довжина міді та мідаксі.

Міді це середня довжина, яка зазвичай доходить до половини гомілки або трохи нижче коліна. Такі сукні можна носити жінкам високого та середнього зросту. Дівчатам з невеликим зростом їх рекомендується одягати лише у поєднанні із взуттям на підборах або кросівками на платформі.

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Мідаксі, як зазначила Яна Платонова, – це щось середнє між міді та максі, коли сукня чи спідниця майже максі, але при цьому щиколотки відкриті.

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Читайте також: Стилістка показала, як виглядає наймодніше жіноче взуття на весну: фото.

Поняття "мідаксі" народилося від поєднання "міді" + "максі". Воно означає довжину спідниці або сукні, дещо більшу, ніж звичне міді до середини гомілки, але меншу, ніж довге максі в підлогу. Тобто це довжина приблизно 5/6 або 7/8, що відкриває нижню частину гомілки та щиколотку.

Фото: instagram.com/styleguide.ua

У 2024 році довжина мідаксу стає все більш популярною, оскільки вона підходить дівчатам та жінкам практично з будь-яким типом фігури чи комплекції. Тим паче вбрання з такою довжиною підкреслює найтоншу частину ноги – щиколотку. Це візуально робить кожну модницю стрункішою, а образ – витонченішим.

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Спідниця у сукні довжини міді або мідаксі може бути будь-якого виду та форми: звуженою, витонченою, хвилястою, прямою, повсякденною, вільного крою, з розрізом тощо.

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Актуальні кольорові рішення на весну та літо: білий, молочний, бежевий, всі відтінки червоного, синій, смарагдовий, чорний, коричневий.

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Фото: instagram.com/styleguide.ua

Цікаві новини для вас:

  1. Пастельний френч – тренд манікюру, який буде актуальним весною та літом 2024 року: фото.
  2. "Куртка діда" і відкриті плечі: стилістка показала трендові речі на весну-2024.
  3. Манікюр "дружини мільйонера" - найбільший тренд 2024 року: добірка ідей на весну.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чи можна пекти паски у Страсну п'ятницю: народні традиції і що говорить церква

Чому паски можна пекти у Страсну п'ятницю, яка у 2024 році випадає на 3 травня, а також що ще обов'язково потрібно зробити в цей день

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень