Лайм

Віддані у дружбі і коханні: астрологи назвали найвірніші знаки Зодіаку

Бережіть таких людей

Астрологи стверджують, що деякі знаки Зодіаку схильні до невірності у стосунках, тоді як інші будуть віддані своїм коханим і близьким людям. Експерти видання Pinkvilla назвали найвірніших друзів та партнерів по гороскопу.

Читайте також: Вміють надихати і організовувати: які знаки Зодіаку вважають лідерами в компанії друзів.

Фото: unsplash.com

Скорпіон

Скорпіони відомі своєю винятковою вірністю у коханні та відданістю дружбі. Коли їхній зв'язок з друзями поглиблюється, їхня відданість стає непохитною. Вони також розуміють, що може настати момент, коли їхня нескінченна вірність приведе їх до відносин, у яких їхня відданість сприйматиметься як належне. Однак вони недовго зазнають несправедливого ставлення чи маніпуляції, оскільки вміють постояти за себе. Вони також готові встановлювати межі та миттєво виходити із згубних ситуацій.

Терези

Терези - дуже дбайливі коханці, але мало хто знає, що ці люди також вважаються надійними друзями. Вони ніколи не втрачають шансу створити для своїх близьких безпечну та спокійну обстановку. Їхні друзі підтвердять, що самовідданість цього повітряного знака допомагає їм встановлювати глибокі та значні зв'язки.

Зрештою, навіть під час напруженого робочого тижня або проблем вдома Терези завжди готові вкладати час, енергію та ресурси у розвиток та підтримання своїх відносин. Ця непохитна відданість може стати для Терезів джерелом втіхи і підтримки, особливо у важкі часи, оскільки вони знають, що їхні друзі та кохані у тій чи іншій формі дадуть відповідь на їхню відданість.

Читайте також: Їхні навички маніпулювання зашкалюють: які знаки Зодіаку найхитріші.

Лев

Леви - зрілі та мудрі душі, які з раннього віку розуміють, що вірність - це чеснота, якою вони дорожать. Вони мають високий рівень емпатії та співчуття, вони глибоко відчувають емоції та потреби тих, хто їм небайдужий. Чи то любовні чи соціальні відносини, Леви виявляються цінними союзниками завдяки властивій їм вірності.

Їхня відданість і надійність роблять їх чудовими друзями, готовими піти на все, аби допомогти своїм друзям на будь-якому етапі життя. При цьому ці вогняні знаки очікують такої самовіддачі й від інших.

Дізнайтеся також, які знаки Зодіаку не хочуть залишатися друзями з колишніми.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

10 оптичних ілюзій, від яких "вибухає" мозок - перевірте себе

Оптичні ілюзії змушують наш мозок бачити те, чого немає в об’єктивній реальності - розгляньте ці 10 картинок

Шарлотка без цукру та борошна - рецепт дієтичної випічки

Шарлотка без цукру та борошна - чудова дієтична випічка, секрет приготування - замість борошна в ній вівсяні пластівці

Жодних плям і розводів: несподіваний продукт допоможе вимити вікна до блиску

Експерти розповіли, чим помити вікна без плям і розводів - допоможуть пакетики випитого чаю