Лайм

Їхні навички маніпулювання зашкалюють: які знаки Зодіаку найхитріші

З ними треба бути напоготові

Є знаки Зодіаку, які легко піддаються вмовлянням та маніпуляціям, а є ті, хто любить маніпулювати сам. Вони дуже хитрі і використовують цю якість у своїх цілях. Докладніше про найхитріші знаки розповіли астрологи видання Best Life.

Читайте також: Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні.

Фото: unsplash.com

Скорпіон

Коли ви маєте справу зі Скорпіоном, все не так, як здається. Ними "керує Марс, планета дії, але це проявляється пасивніше, - каже професійний астролог Кресент. - Скорпіони найкраще працюють за лаштунками - вони уособлюють рух у тиші".

Водночас Скорпіони обережні, стримані і недовірливі. "Це змушує їх відчувати, що хитрість необхідна як інструмент у житті", - додає Ліза Гордон.

Вони також легко виходять із себе і постійно шукають відплати, тому коли Скорпіон хоче вас дістати, його ніщо не зупинить. "Якщо це включає дії за чиєюсь спиною, то вони здатні опуститися так низько", - говорить Лінда Беррі.

Близнюки

Близнюки - "талановиті комунікатори", - каже Тара Беннет і додає, що вони "швидко розуміють і досить промовисті". І їм це на руку, оскільки, будучи світськими пліткарями, їм часто доводиться бути хитрими.

"У них буде дві компанії друзів, які недолюблюють один одного, дві улюблені тітоньки, які є заклятими суперницями, і, цілком імовірно, два різні подружжя", - говорить Інбаль Хонігман.

Вам слід бути напоготові, спілкуючись з Близнюками, особливо якщо ви їхній близький друг або партнер. "Вони мають дар балакучості і можуть скласти історію, в яку повірить будь-хто", - попереджає професійний астролог Кетрін Меткалф.

Читайте також: Фліртують з кожним зустрічним: які знаки Зодіаку вважають найбільш кокетливими.

Риби

"На перший погляд Риби - милі та світлі, але всередині ховається темна сторона", - попереджає Беннет.

Від природи цей знак співчутливий, причому настільки, що часто вбирає емоції інших людей і плутається між реальністю та своїми фантазіями. "Вони небезпечні тим, що примудряються брехати самим собі, причому настільки, що щиро вірять у те, що не роблять нічого поганого", - пояснює астролог Вірджинія Кастільйоне.

І хоча Риби можуть не усвідомлювати, що завдають шкоди іншим, заплутуючи їх у своє павутиння брехні, можуть постраждати невинні люди. Маючи справу із цим знаком, астрологи радять довіряти своїй інтуїції: Якщо вам здається, що вони кажуть вам неправду, швидше за все, ви маєте рацію.

Раніше астрологи назвали головних щасливчиків по знаку Зодіаку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як збільшити розмір головок часнику за допомогою простого підживлення у червні

Щоб покращити врожай часнику та збільшити розмір його головок, слід провести підживлення калієм – відео, як удобрювати часник у червні

Гуакамоле – ідеальний сніданок: рецепт, для якого не потрібно світло

Як у домашніх умовах приготувати гуакамоле з авокадо на сніданок, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї під час вимкнення світла 

Знайдіть час: 3 знаки Зодіаку, які відчайдушно потребують літньої відпустки

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким потрібна відпустка - у списку опинилися Телець, Діва і Риби - фахівці пояснили причину