Лайм

Мають яскраву уяву: астрологи назвали головних мрійників Зодіаку

Їхні фантазії не знають кордонів

Іноді помріяти люблять всі, але є люди, які роблять це постійно. Астрологія вірить, що це пов'язано зі знаком Зодіаку, під яким народилася людина. Ресурс Collective World виділив чотирьох представників зодіакального кола, яких вважають найбільшими мрійниками. Дізнайтеся, про що мріють Близнюки, Діви, Скорпіони і Риби.

Читайте також: Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку.

Фото: unsplash.com

Близнюки

Близнюки мріють про світ, в якому вони мають вільний час у ті непродуктивні моменти їхнього дня. У перервах між нарадами, пережовуючи обід або сидячи в туалеті, вони уявляють, як це - проспати у суботній ранок і провести весь день у піжамі. Як це - читати книгу всі вихідні або промотувати всі телешоу за один присід. Вони заздрять своїм друзям, які ведуть бездіяльний спосіб життя, тим, хто спить, відпочиває і обідає посеред робочого дня. І хоча для Близнюків настане кінець світу, якщо їхній список справ колись буде повністю завершений, вони все одно фантазують про цю альтернативну реальність. По той бік паркану завжди зеленіша трава, і Близнюки не можуть не дивитися на неї і не думати про те, яким було б їхнє життя, якби вони могли помінятися місцями.

Діва

Діви мріють про свою помсту. Про те, як вони чесно перемагають своїх суперників, як розкривають світові їхні недоліки і виходять переможцями. У Дів ніколи не виникає проблем для того, аби постояти за себе або дати відсіч, коли хтось перечить їм, але їм все одно доводиться дотримуватися правил і йти на поводу у авторитетних постатей, які мають владу. У цих мріях Діва може висловити всі свої претензії, не переймаючись тим, що це може їм нашкодити.

Читайте також: Вміють задовольнятися малим: три найбільш скромних знаки Зодіаку.

Скорпіон

Коли Скорпіон бачить когось хоча б віддалено привабливого, він не може не уявити, який він у ліжку. Їхні фантазії сповнені інтимності, і вони не бояться представити в якості свого любовного інтересу зовсім незнайому людину. Коли їм цікава людина, вони одразу переходять до пікантних деталей. Звичайно, іноді вони можуть розчаровуватися, коли нові партнери не виправдовують очікувань, але бачать потенціал практично в будь-якій людині.

Риби

Риби постійно уявляють собі, як би вони могли жити, якби не ухвалили рішення, яке ухвалили. Де б вони були, якби залишилися зі своїм шкільним коханим. Якби вони обрали іншу спеціальність. Якби вони переїхали до іншого міста чи іншої країни. Чи стали вони батьками, чи вирішили не заводити дітей. Чи сказали б комусь про свої почуття. У всіх цих альтернативних реальностей Риб є свої сильні та слабкі сторони, свої максимуми та мінімуми. А безліч можливостей говорить Рибам про те, що вони роблять все можливе з тим життям, яке їм дано. Немає єдиного ідеального шляху.

Дізнайтеся також, які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Чому жовтіє листя огірків: причини і народні способи рятування врожаю

За допомогою яких народних засобів можна зупинити процес пожовтіння листя на огірковому бадиллі, як правильно вносити підживлення  

Як видалити кісточки з вишень і черешень, щоб ягоди залишилися цілими: корисний лайфхак

Як за допомогою лійки для переливання рідин та коктейльної трубочки можна швидко видалити кісточки з вишень або черешень

Як збільшити розмір головок цибулі за допомогою простого підживлення у червні

Підживлення цибулі курячим послідом або калієм допоможе збільшити розмір головок - відео, як розводити добрива та поливати грядки