Лайм

Відпочинок їх стомлює: 4 знаки Зодіаку, які ніколи не розслабляються у відпустці

Дівам, Стрільцям, Близнюкам та Овнам потрібно іноді не думати про роботу

Деякі знаки зодіаку, здається, завжди почуваються розслабленими та спокійними, незалежно від того, працюють чи відпочивають. Інші ж навпаки - гіперактивні та працьовиті і їм важко відокремити роботу від відпочинку.

Овни, Стрільці, Діви та Близнюки почуваються наелектризованими під час відпустки та зазвичай не можуть відпочити по повній. Детальніше про це пише Сollective.World.

Читайте також: Кохання вас не омине: влітку три знаки Зодіаку знайдуть свою другу половинку.

Близнюки

Близнюки вважають відпустку більш виснажливою, ніж роботу на повний робочий день. Підготовка до відпустки зазвичай відбувається так: по-перше, це планування, збори та поїздка. Якщо подорож пов’язана з аеропортом, це також вносить певні корективи. Іноді трапляються затримки рейсів. І ви не можете навіть хвилини розслабитися. Тоді є переповнений рейс. Потім чекаємо біля багажної каруселі. Реєстрація в готелі. На той момент у кого є час на пляж? Кому потрібен весь цей стрес? Такий план дуже виснажує та дратує Близнюків, вони краще поринуть у роботу з головою.

Діва

Діви, як правило, у відпустці не хочуть пропустити жодного видовища, прагнуть відчути все на всі сто. Наприклад, ви у Римі. Відповідно ви хочете побачити Колізей, Ватикан, руїни Помпеї, Пантеон, Склеп Капуцинів і Римський Форум. Ви повинні спробувати автентичну італійську пасту, піцу, артишоки, солоний хліб і всі останні варіації сиру. Ви ніколи не пробачите собі, якби під час польоту додому ви зрозуміли, що настільки виснажились, кидаючись від однієї справи до іншої, що забули подивитися на знамениту картину Мікеланджело на стіні Сікстинської капели. Зробіть глибокий вдих і нагадайте собі, що канікули призначені для відпочинку.

Читайте також: Близнюкам - нові зустрічі, Терезам - важливий вибір: що приготували зорі знакам Зодіаку на 10 червня.

Стрілець

Стрільці вважають відпустку стресом, але з абсолютно іншої причини — вони нудьгують і хвилюються, тому що все, що вони робили, це знімали номер в готелі в іншому місті на тиждень. Усі номери мають однаковий вигляд, басейни теж однакові. Тож ви проводите відпустку, ходячи по кімнаті готелю або сидячи біля басейну, тривожно дивлячись у простір. Наступного разу, коли ви їдете у відпустку, ви повинні спланувати три речі: 1. Спробуйте новий вид діяльності, наприклад, катання на гірських велосипедах або навіть політ на дельтаплані; 2. Скуштуйте нову кухню, яку ви ніколи раніше не куштували, будь-то індійська їжа чи німецький ковбасний пиріг із квашеною капустою; 3. Подивіться на те, чого ви ніколи не побачите у своєму рідному місті, наприклад, підземний водоспад чи старомодний паровий потяг. Тоді ви зрозумієте, чому люди йдуть у відпустку.

Овен

Можна бути занадто відповідальним, і це дуже очевидно, коли Овен намагається взяти відпустку та втекти від суєти робочого життя. Ви так хвилюєтеся через роботу, яка накопичиться під час відпустки, що берете з собою ноутбук і телефон. Овен, вам слід пам’ятати, що відпустка передбачає не просто вихід з дому — ви також повинні залишити свою роботу вдома. Вимкніть свої пристрої, налаштуйтесь і насолоджуйтесь життям.

Раніше ми писали, що які знаки Зодіаку в 2024 році зустрінуть справжнє кохання. Овни, Тельці та Близнюки можуть кардинально поміняти своє особисте життя.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як видалити кісточки з вишень і черешень, щоб ягоди залишилися цілими: корисний лайфхак

Як за допомогою лійки для переливання рідин та коктейльної трубочки можна швидко видалити кісточки з вишень або черешень

Як збільшити розмір головок цибулі за допомогою простого підживлення у червні

Підживлення цибулі курячим послідом або калієм допоможе збільшити розмір головок - відео, як розводити добрива та поливати грядки

Чим підживити томати під час наливу плодів: поради для збільшення врожаю

Досвідчений дачник поділився в мережі, які добрива найкраще використовувати для високорослих помідорів у той період, коли плоди збільшуються