RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

Всі новини

2024 рік подарує справжнє кохання: три знаки Зодіаку зустрінуть свою "другу половинку"

У наступному 2024-му році всім знакам Зодіаку потрібно бути пильними, щоб не припуститися помилок в амурних справах, проте Дерев'яний Дракон буде благоволити тим, хто зважиться створити сім'ю.

"Апостроф" пише, яким представникам Зодіакального кола пощастить зустріти свою другу половинку вже незабаром.

Читайте: Зелений Дерев'яний Дракон: значення символу 2024 року і які східні знаки Зодіаку з ним уживатимуться

У році Дракона Овни відчуватимуть насиченість на події на особистому фронті. Самотні представники даного знака з великою часткою ймовірності зустрінуть нарешті свою єдину кохану людину, а ті, хто вже має пару, тільки зміцнять свої стосунки. "Цукерково-букетний" період плавно перейде в наступну стадію, коли захочеться чогось серйознішого. До речі, грудень чудово підходить для пишного весілля. Однак деяким Овнам перед цим доведеться попрацювати над собою, звівши нанівець свої деякі негативні риси характеру, як завзятість та запальність.

Тельці, якщо закохаються по-справжньому, спочатку навіть не зрозуміють, що сталося і не поспішатимуть з проявом почуттів. Проте не варто зовсім закриватися від партнера, щоби не втратити довіру. У рік Дракона багато представників цього знака укладуть шлюб не від високих почуттів, а з меркантильних міркувань, причому для них це буде цілком нормальним кроком. У той же час слід врахувати, що за гроші можна купити багато, але не все, і серце не обдуриш. Щоб не зробити необачний вчинок, дослухайтеся до внутрішнього голосу. Тим більше, що у грудні зірки прогнозують зустріч, яка переверне життя. А якщо Телець вже має обранця, то можна згадати про романтику, організувати спільну поїздку, втікши від звичної рутини.

Любов стане важливою темою у Близнюків, яким вдасться налагодити особисте життя і вирішити старі проблеми, що заважали набути душевної гармонії. У рік Дракона ситуації, які здавалися абсолютно безперспективними, цілком щасливо вирішуватимуться. Однак потрібно бути більш ініціативним при знайомствах. Активізуйтесь у суспільстві, частіше ходіть на заходи та до закладів, де можна зустріти людину, яка має схожі інтереси та погляди на життя. Ті ж представники знака, які мають стосунки, захочуть зареєструвати шлюб. Можлива навіть поява нового члена сім'ї.

Нагадаємо, що Зелений Дерев'яний Дракон принесе успіх Тельцю.

  • Вас може зацікавити:

Дракон несе процвітання: п'ять знаків Зодіаку розбагатіють у 2024 році

Амур вже готує стріли: ці знаки у жовтні закрутять бурхливий роман

Утримати їх нелегко: шість найвибагливіших жінок за гороскопом