Лайм

Сатурн стає ретроградним: які уроки готує Всесвіт знакам Зодіаку

Сатурн - планета карми, обов'язку та відповідальності, і з нею "краще не жартувати"

З 29 червня по‏ ‎15 листопада‏ ‎2024 ‎року планета Сатурн ‎перебуватиме ‎у‏ ‎ретроградному ‎русі - цей період "підсвітить" справи й ситуації з минулого. Це своєрідний ‎урок,‏ ‎який ‎потрібно ‎відпрацювати‏, знайти вихід, вирішити чи зробити‏ певний вибір, оскільки Сатурн це соціальна планета карми, обов'язку і відповідальності, тож з нею "краще не жартувати".

Про те, що чекає знаки Зодіаку в період ретроградного Сатурна, розповіла астропсихологиня і астронумерологиня Катерина на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Зірки обіцяють дуже вдалий тиждень: астропрогноз з 24 по 30 червня.

Загальні тенденції періоду

Перед тим, як піти в ретрофазу, Сатурн буде стаціонарним, і це найнеприємніше становище для планети. У період з 26 червня по 4 липня Сатурн "стоятиме", а це означатиме сильне гальмування і перешкоди в цілому у справах, і особливо, що стосуються сфер Сатурна.

Тому у період з 26 червня по 4 липня не варто звертатися в державні установи, з пропозиціями до начальства, краще відкласти покупки будь-якої нерухомості, також не варто розпочинати складне лікування зубів у стоматолога або проводити будь-які первинні маніпуляції з кістками та суглобами.

Повний період ретроградного Сатурна з 29 червня до 15 листопада вважається не найвдалішим часом для відкриття нового бізнесу, початку з нуля будівництва будинку або облаштування чи ремонту в новій квартирі, а також для старту нових соціальних проєктів, судових процесів чи інших нових справ, які якимось чином пов'язані з держструктурами.

Поряд з цим у період ретроСатурна сприятливо проводити реорганізацію своєї справи чи проєкту, повертатися на старе місце роботи, переглядати стосунки та зобов'язання перед будь-ким, закінчувати ремонтні роботи, купувати вторинне житло.

Читайте також: Секрети долі: що є справжнім щастям для кожного знаку Зодіаку.

Прогноз по знаках Зодіаку і положенню Сатурна в будинках натальної карти

Овен – 12 будинок

Ретроградний Сатурн може загострити страхи за майбутнє, будь-які проблеми із внутрішнім душевним станом, фізичним здоров'ям чи повернення будь-яких ситуацій, пов'язаних з еміграцією та переїздом.

Телець -11 будинок

Повернення, перегляд, зупинення справ чи стосунків, пов'язаних з колективом людей, групою однодумців, з друзями. Якісь ваші плани чи проєкти (у тому числі онлайн-проєкти) підлягатимуть коригуванню. Або ж у вас відбудеться перегляд своєї ролі у якомусь колективі людей.

Близнюки -10 будинок

Гальмування у сферах кар'єри, найвищих соціальних досягнень. Вам щось треба буде поміняти у відносинах з начальством, на роботі чи у своєму бізнесі (якщо такий є і ви сам керівник). Звертайте увагу на старі ділові зв'язки, вони стануть вам у пригоді.

Рак - 9 будинок

Перегляд особистого світогляду, повернення до старого навчання/його завершення. Повернення до юридичних питань, перегляд тем, пов'язаних із закордоном і усім іноземним.

Лев - 8 будинок

Перегляд, повернення, гальмування у великих фінансових питаннях. Наприклад, повернення до погашення боргу, кредиту, аліментів або банківських операцій. Також можливе повернення будь-якої кризової ситуації, яку якраз у найближчі 4,5 місяці вам варто буде вирішити.

Діва - 7 будинок

У вас може бути повернення в минуле або будь-які обмеження у справах, пов'язаних із партнерськими відносинами особистого чи ділового характеру. Вам важливо зрозуміти: а чи варто йти далі життя з цими людьми. Імовірне повернення до минулих відносин або розрив у поточних зв'язках як в особистому, так і в робочому плані. Також можуть нагадати про себе минулі судові питання, які також доведеться вирішувати, якщо такі справи мають місце у вашому житті.

Терези - 6 будинок

У вас переглядатимуться теми здоров'я, роботи, способу життя. Імовірне повернення до минулої проблематики зі здоров'я. Можливо, настав час переглянути свій спосіб життя. Також можливі зміни на роботі з колегами чи найманими співробітниками. Загалом тема ваших робочих обов'язків може підлягати реорганізації та перегляду.

Скорпіон - 5 будинок

У вас можуть йти перешкоди у сферах: діти, любовні стосунки, особистий бізнес, хобі та відпустка. Можливе повернення колишніх любовних зв'язків, перегляд структури свого бізнесу, повернення до колишнього хобі або минулих справ і ситуацій, пов'язаних з дітьми. А може, ви збираєтеся поїхати у відпустку, в те місце, де вже колись були.

Стрілець - 4 будинок

Перегляд чи зупинення справ, пов'язаних з домом, нерухомістю і місцем проживання. Повернення будь-яких ситуацій, пов'язаних з орендою, купівлею чи продажем нерухомості, переїздом або справ, пов'язаних з батьками.

Козеріг - 3 будинок

Сатурн – ваш управитель гороскопу. Ви явно відчуєте його ретрофазу, важливо берегти своє здоров'я та здоров'я старших членів сім'ї. У вас можливе повернення і призупинення в темах: документи, авто, близьке оточення. Імовірні переоформлення якихось документів, ремонт авто, будь-яких ситуацій, пов'язаних з братами, сестрами і ріднею. Можливі обмеження стосунків у вашому близькому оточенні. Також ймовірно повернення до минулого навчання або поїздки в ті місця, де ви вже колись були.

Водолій - 2 будинок

Вам, як і Козерогам, особливо чутлива фаза ретроСатурна, оскільки він є другим управителем вашого гороскопа. Вам також важливо стежити за своїм здоров'ям та станом близьких для вас людей. Період із 29 червня до 15 листопада ймовірно, принесе обмеження і гальмування у справах, які пов'язані з особистими ресурсами. РетроСатурн хоче повернути вас до фінансових питань, які ви раніше ігнорували. Імовірна зміна роботи, джерела заробітку, затримки отримання фінансів. Повернення та перегляд питань особистої самооцінки та самоцінності.

Риби -1 будинок

Вам також важливий транзит ретроСатурна, оскільки сам собою Сатурн рухається за вашим знаком Зодіаку чи з 1 будинку гороскопа. Відповідно ви починаєте в період ретрофази Сатурна переглядати самі себе чи свої досягнення та прагнення. У вас можлива своєрідна кар'єрна чи особистісна криза, яку потрібно використовувати для перегляду всіх своїх справ, стосується це роботи чи особистого життя. Сатурн хоче, щоб ви взяли на себе певну відповідальність за своє життя, роботу, бізнес чи стосунки, і, звичайно, зовнішній вигляд. У вас є 4,5 місяці для перегляду себе, своїх пріоритетів та загалом всього свого життя. Настав час щось змінювати.

Раніше ми розповідали, що чекає знаки Зодіаку влітку 2024 року.

  1. Ці чотири знаки Зодіаку відкриють нову сторінку життя у червні.
  2. Доленосні роки життя: який найщасливіший вік для кожного знаку Зодіаку.
  3. Зберігають гарний настрій навіть у найтемніші часи: три головних оптимісти за знаком Зодіаку.

Новини партнерів

Читайте також

10 оптичних ілюзій, від яких "вибухає" мозок - перевірте себе

Оптичні ілюзії змушують наш мозок бачити те, чого немає в об’єктивній реальності - розгляньте ці 10 картинок

Шарлотка без цукру та борошна - рецепт дієтичної випічки

Шарлотка без цукру та борошна - чудова дієтична випічка, секрет приготування - замість борошна в ній вівсяні пластівці

Жодних плям і розводів: несподіваний продукт допоможе вимити вікна до блиску

Експерти розповіли, чим помити вікна без плям і розводів - допоможуть пакетики випитого чаю